Dr.Piotr Opublikowano Niedziela o 23:39 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 23:39 Witam obecnych, tu Piotr,miłośnik tej marki, nowy właściciel Audi a7 3.0 tdi, za dużo o tym samochodzie jeszcze nie wiem Cytuj
darek1616 Opublikowano Poniedziałek o 18:22 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 18:22 Witam wszystkich, jestem Darek właśnie kupiłem q5 3,0 tfsi z 2015r. Liczę na pomoc forum i waszą wiedzę oczywiście swoją też przekaże :) Cytuj
maciejpolek Opublikowano Wtorek o 14:36 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 14:36 Cześć, jestem Maciek. Mój teść kupił Audi Q5 z 2016r. które będę obsługiwał ;) Cytuj
Daniel2897 Opublikowano Wtorek o 16:46 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 16:46 Witam, Mam na imię Daniel. Jestem z Poznania i od roku jeżdżę A5 F5 Sportback. Z autka jestem zadowolony i liczę, że tak pozostanie. Jednak pojawiła się drobna usterka i postanowiłem zgłębić temat na forum. Pozdrawiam Cytuj
ikawalec Opublikowano Wtorek o 17:02 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 17:02 Cześć, Z tej strony Irek. Niedawno przesiadłem się z Audi A5 8T na Audi Q5 FY Cytuj
sakewawin Opublikowano Wtorek o 17:55 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 17:55 Cześć tu Piterr Pozdrawiam Wszystkich Audi A6 C8 40 TDI quattro s Warmia i Mazury Cytuj
MietekO Opublikowano Środa o 13:07 Zgłoś Opublikowano Środa o 13:07 Witam, mam na imię Mietek. Kupiłem Audi Q3. Potrzebuję trochę info o tym samochodzie. Pozdrawiam. Cytuj
Grzegorz300 Opublikowano Środa o 20:35 Zgłoś Opublikowano Środa o 20:35 Witam jestem nowym użytkownikiem audi Cytuj
Rafaell Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu Witam serdecznie klubowiczów Cytuj
MrSarcasm2137 Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Witam, nazywam się Artem i od niedawna posiadam Audi A4 B6 Cytuj
waca Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu Witam serdecznie, jestem posiadaczem A6C7 oraz A6C8 wcześniej A6C6 więc monotonia. Waca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi