ElaWalentek Opublikowano 26 Listopada Zgłoś Opublikowano 26 Listopada Cześć, jestem Ela z Rzeszowa. Od 2 tyg mam Q5 i instrukcję po ang:( Cytuj
frequu Opublikowano 26 Listopada Zgłoś Opublikowano 26 Listopada (edytowane) cześć, od miesiąca posiadam a3 8y 2023 Edytowane 27 Listopada przez frequu Cytuj
Zajcew_ Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Opublikowano 27 Listopada Witam, Z tej strony Kamil. Audi q5 2023 45 tfsi. Cytuj
Rednaskel Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Opublikowano 27 Listopada Cześć, posiadam dwie 80'tki b4, 1.8T Quattro i 1.9TDI Cytuj
jawor807 Opublikowano 28 Listopada Zgłoś Opublikowano 28 Listopada Witam Mam na imię Daniel Od nedawna jestem posiadaczem Audi Q5 2.0TFS 252km 2019rok. Jestem z Janowa Lubelskiego. Pozdrawiam Cytuj
Doks3 Opublikowano 28 Listopada Zgłoś Opublikowano 28 Listopada witam mam na imię Andrzej mam audi q5 Cytuj
A6 c6 Avant 2.8 190 kuni Opublikowano Czwartek o 20:35 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 20:35 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich, jestem Dawid z Wawy od tygodnia jestem posiadaczem A6 C6 Avant 2.8 ful. Miło mi zagościć w waszych progach. Cytuj
Bobomarek Opublikowano Piątek o 08:13 Zgłoś Opublikowano Piątek o 08:13 (edytowane) Dzień dobry Szanownym forumowiczom oraz Szanownemu Adminowi. Mam na imię Bogusław. Posiadam A4 B8 2.0 TDI CAGA od 16 lat oraz A3 8V 2.0 TDI CRLB od tygodnia. Podzielę się moimi spostrzeżeniami z użytkowania. Pozdrawiam, Bogusław. Edytowane Piątek o 08:17 przez Bobomarek brak imienia Cytuj
Petroo14 Opublikowano Piątek o 11:56 Zgłoś Opublikowano Piątek o 11:56 Cześć wszystkim! Z przyjemnością witam się na forum. Na imię mam Bogdan i jestem nowym właścicielem Audi A8 D4. Samochód to wersja japońska z silnikiem 4.0 TFSI o mocy 420km. Jestem podekscytowany, że mogę dołączyć do tej społeczności, ponieważ zawsze byłem fanem marki Audi. Mam nadzieję, że będę mógł podzielić się swoimi doświadczeniami oraz skorzystać z wiedzy i porad innych członków forum. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek pytania o moją A8, chętnie podzielę się szczegółami! Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na forum! Cytuj
rafylk Opublikowano Sobota o 16:16 Zgłoś Opublikowano Sobota o 16:16 Cześć, z tej strony Rafał z Warszawy, miło do Was dołączyć Cytuj
Fullfreshman8 Opublikowano Sobota o 19:48 Zgłoś Opublikowano Sobota o 19:48 Witam, obecnie zaczynam przygodę z a5 8t sportback. Po wielu latach przesiadłem się z a4 b5. Jestem fanem marki od zawsze. Szerokości formumowicze! Cytuj
fgsef211 Opublikowano Sobota o 19:51 Zgłoś Opublikowano Sobota o 19:51 Witam wszystkich, nazywam się Kamil, jeżdżę Q7 i jedyna zmiana na jaką bym sobie pozwolił to na audi Q5 Cytuj
nAdrAl Opublikowano Niedziela o 08:06 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 08:06 Hey jestem Jacek Od niedawna jestem posiadaczem A8 4,2 FSI Mam nadzieje że z Waszą pomocą uda mi się ogarnać ten wózek Pozdrawiam Wszystkich Cytuj
bogus2 Opublikowano Niedziela o 11:05 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 11:05 Witam Mam na imię Bogdan posiadam audi a3 1,6 MPI sportback 2008 Cytuj
Krzysztof79 Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu Witam i wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imie Krzysztof. Od miesiaca jestem posiadaczem Audiczki C7 z 2012 roku. Oczywiscie w moim ulubionym nadwoziu, kombi. Jest to moje pierwsze audi. Pozdrawiam Cytuj
Marcello Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Hej, tu Mundek. Było q5 8r 2.0 tdi, a jest q5 fy 2.0 45 tfsi. Pozdrawiam. Cytuj
mameusz Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Witam, nazywam się Mateusz od dwóch dni jeżdżę audi a4 b9. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi