Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

cześć, od miesiąca posiadam a3 8y 2023

Edytowane przez frequu
Opublikowano

Witam

Mam na imię Daniel 

Od nedawna jestem posiadaczem Audi Q5 2.0TFS 252km 2019rok.

Jestem z Janowa Lubelskiego.

Pozdrawiam

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich, jestem Dawid z Wawy od tygodnia jestem posiadaczem A6 C6 Avant 2.8 ful. Miło mi zagościć w waszych progach.

Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry Szanownym forumowiczom oraz Szanownemu Adminowi.

Mam na imię Bogusław.

Posiadam A4 B8 2.0 TDI CAGA od 16 lat oraz A3 8V 2.0 TDI CRLB od tygodnia.

Podzielę się moimi spostrzeżeniami z użytkowania.

Pozdrawiam, Bogusław.

Edytowane przez Bobomarek
brak imienia
Opublikowano

Cześć wszystkim!

Z przyjemnością witam się na forum. Na imię mam Bogdan i jestem nowym właścicielem Audi A8 D4. Samochód to wersja japońska z silnikiem 4.0 TFSI o mocy 420km. Jestem podekscytowany, że mogę dołączyć do tej społeczności, ponieważ zawsze byłem fanem marki Audi.

Mam nadzieję, że będę mógł podzielić się swoimi doświadczeniami oraz skorzystać z wiedzy i porad innych członków forum. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek pytania o moją A8, chętnie podzielę się szczegółami!

Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na forum!

Opublikowano

Witam, obecnie zaczynam przygodę z a5 8t sportback. Po wielu latach przesiadłem się z a4 b5. Jestem fanem marki od zawsze. Szerokości formumowicze! 

Opublikowano

Witam wszystkich, nazywam się Kamil, jeżdżę Q7 i jedyna zmiana na jaką bym sobie pozwolił to na audi Q5 :)

Opublikowano

Hey jestem Jacek
Od niedawna jestem posiadaczem A8 4,2 FSI 
Mam nadzieje że z Waszą pomocą uda mi się ogarnać ten wózek
Pozdrawiam Wszystkich

Opublikowano

Witam i wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imie Krzysztof. Od miesiaca jestem posiadaczem Audiczki C7 z 2012 roku. Oczywiscie w moim ulubionym nadwoziu, kombi. Jest to moje pierwsze audi. Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam, nazywam się Mateusz od dwóch dni jeżdżę audi a4 b9.            Pozdrawiam wszystkich.       :siema: