PrzemekLodz Opublikowano Poniedziałek o 16:35 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 16:35 Witam serdecznie ! Jestem Przemek i zakupilem Audi Q5 2014 2.0 TFSI z USA Cytuj
Kodiaudi Opublikowano Wtorek o 00:18 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 00:18 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich. Mam na imię Sławek. Jestem nowy na forum. Użytkuję Audi Q8 z 2021 roku z Kanady. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj
B4rszczu Opublikowano Wtorek o 12:06 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 12:06 Witam wszystkich mam na imię Bartosz, jestem szczęśliwym posiadaczem audi a3 8v quattro 2.0 TDI Cytuj
saint_lfc Opublikowano Wtorek o 14:00 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 14:00 (edytowane) Witam serdecznie, mam na imie Piotr i jestem nowym uzytkownikiem Audi A5 2019 2.0 TFSI 248 KM z rynku Amerykanskiego (w wersji premium plus) Edytowane Wtorek o 14:01 przez saint_lfc Cytuj
Kreu Opublikowano Wtorek o 21:38 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 21:38 Witam, Nazywam się Mateusz i pochodzę z Wielkopolski oraz jeżdzę audi a5 coupe. Podrawiam całą społeczność i administrację. Cytuj
mirgos Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu Witam, Mam na imię Mirosław. Jestem z Warszawy i posiadam audi Q5 8R. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi