PrzemekLodz Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Witam serdecznie ! Jestem Przemek i zakupilem Audi Q5 2014 2.0 TFSI z USA Cytuj
Kodiaudi Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich. Mam na imię Sławek. Jestem nowy na forum. Użytkuję Audi Q8 z 2021 roku z Kanady. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj
B4rszczu Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia Witam wszystkich mam na imię Bartosz, jestem szczęśliwym posiadaczem audi a3 8v quattro 2.0 TDI Cytuj
saint_lfc Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Witam serdecznie, mam na imie Piotr i jestem nowym uzytkownikiem Audi A5 2019 2.0 TFSI 248 KM z rynku Amerykanskiego (w wersji premium plus) Edytowane 7 Stycznia przez saint_lfc Cytuj
Kreu Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia Witam, Nazywam się Mateusz i pochodzę z Wielkopolski oraz jeżdzę audi a5 coupe. Podrawiam całą społeczność i administrację. Cytuj
mirgos Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Witam, Mam na imię Mirosław. Jestem z Warszawy i posiadam audi Q5 8R. Pozdrawiam Cytuj
Wisnia2 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia Witam, Pozdrawiam forumowiczów. Od wczoraj jestem dumnym posiadaczem A8 50 3.0 TDi Mhev z 2018 i mam nadzieje ze pomożecie mi w paru problemach które wyszly zaraz po zakupie. Jednym z ich jest problem ze drive select jest nieaktywny. pozdrawiam Tomek Cytuj
mateo9292 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia Witam, jestem Mateusz. Jeżdżę Audi A5 2009r, 2.0 TFSI CDNB. Cytuj
kapek1444 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia Siemanko! Audi A8 8P 1.8 TFSI tutaj, Pozdrawiam Cytuj
Listek Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Grzegorz woj. Opolskie Odkąd mam prawko tylko AUDI A3,A4 aktualnie A6c7 polift 2.0 ultra Cytuj
Seb78 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Hej, Mam na imię Sebastian, jestem z okolic Warszawy, włąśnie przypłynęło z USA moje Q5 2021 Premium Plus 45 TFSI i dlatego chcę dołączyć do forum Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj
GregoryJJ Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia Cześć jestem Grzegorz Pochodzę ze śląska .mieszkam od kilkunastu lat za granicą Od niedawna posiadam Audi A5 Sportback 1.8 TFSI. Będzie Miło Was wszystkich poznać. Pozdrawiam z NL Cytuj
Pinen Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia Witam,jestem z Gorzowa Wlkp. i mam Audi Q7 3,0 204 km z 2011 roku Cytuj
michtu Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia Dzień dobry, cześć i czołem! Marcin z Warszawy. Świeży posiadacz "nowego" A5 F5 Cytuj
Many Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cześć jestem z Dolnegośląska jeżdżę Q5 FY 80A Cytuj
RafalTychy Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia Witam na imię mam Rafał władca pierścieni A3 8P 1.9tdi 105km 2003r Ambition Cytuj
mn92 Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia Cześć, mam na imię Marek, jestem ze Śląska i aktualnie rozważam zakup Audi. Cytuj
marcin.d55 Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam Serdecznie. Jeszcze nie jeżdże - auto u mechanika - ale już niedługo A6 C5 2,4 litra. Miałem kiedyś Audi 100 z roku 1976 z silnikiem 1,8 litra, pięknie to płynęło więc sentyment do marki pozostał. Pewnie będę tu zagldał bo w tym A6 jest więcej elektroniki, której nie było w Audi 100. Pozdrawiam i liczę na wsparcie kolegów z forum. Każdemu życzę tyle powrotów ile wyjazdów i szerokiej drogi. Cytuj
robert1975 Opublikowano Środa o 18:58 Zgłoś Opublikowano Środa o 18:58 witam mam na imie robert jezdze audi q3 blak edition wersja kanadyjska Cytuj
zyb3kk Opublikowano Środa o 20:04 Zgłoś Opublikowano Środa o 20:04 Cześć, Jeżdżę od niedawna a4 b9 2.0 tfsi, mam nadzieję że na forum znajdę dużo przydatnych informacji Cytuj
Pawel Mart Opublikowano Środa o 20:32 Zgłoś Opublikowano Środa o 20:32 Cześć, jestem Pawel. właśnie kupiłem swoje pierwsze Audi q5 Cytuj
cotlet74 Opublikowano Środa o 21:05 Zgłoś Opublikowano Środa o 21:05 Witam, Audi A4 B9 2.0 TFSI, Pozdrawiam Cytuj
villu Opublikowano Środa o 22:02 Zgłoś Opublikowano Środa o 22:02 Cześć, jestem z Wrocławia, moje pierwsze w życiu Audi - Q5 FY 2.0 diesiel :) Cytuj
kubol1 Opublikowano Piątek o 09:43 Zgłoś Opublikowano Piątek o 09:43 Siema jestem Jakub, pochodzę z Łodzi i od ponad miesiąca jeżdżę poliftowym 8T w coupe 2.0tdi quattro Cytuj
sruba50 Opublikowano Piątek o 10:53 Zgłoś Opublikowano Piątek o 10:53 heja , jestem Marek mam od 7 lat audi a6c6 i od tygodnia a38p z 2010 r, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi