Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam na imię Jarek. Od 7 lat jeżdżę A6C7 z 2015 r.   Wcześniej, począwszy od 2004 r. było A4, a potem kolejno A6C5 i A6C6.

Opublikowano

Witojcie! Jestem świeży na forum, z hobby i z wykształcenia jestem elektronikiem, zawodowo serwisuje pompy ciepła i montuje systemy zabezpieczeń kamery i alarmy w budynkach na terenie świętokrzyskiego, żona kupiła sobie 8R Competition z USA i mnie wrzuciła w temat konwersji USA/EU a żeby było trudniej to nie było przedniej jednej lampy i zderzaka więc miałem trochę zabawy z VCDS, ODIS, Programowaniem mat zajetosci fotela, modułu komfortu, lampy tylnych etc całkiem nieźle mi poszło, będę odwiedzał forum rekreacyjnie

Opublikowano

Witam wszystkich jestem z okolic Piotrkowa Tryb woj Łódzkie posiadam Audi A3 8l 1.9 TDI 74kw 101km 2003r 5 drzwi 

Opublikowano

Witam

Żony szukam

Tfu raz jeszcze - A3 szukam dla żony:)

Słyszałam sporo dobrego o tym forum, zatem liczę na małe wsparcie i zapoznanie się z opiniami użytkowników 

Opublikowano

Siemanko!

Jestem właścicielem Audi A3 8V 1.6 TDI 110KM. Pozdrawiam wszystkich! Chętnie wymienię się doświadczeniami w zakresie użytkowania i silnika:)

Opublikowano

Siema. Od wczoraj posiadam Audi A5 Cabrio 3.0TDI STronic. Od 5 lat również posiadam i jeździłem jako daily Audi TT Coupé Quattro 1.8T. Na forum dołączyłem szukając informacji o A5. Pozdrawiam 

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich klubowiczów.Od niedawna jestem posiadaczem Audi A5 o oznaczeniu 40TFSI Quattro z 2021r

Opublikowano

Witam użytkowników forum.
Mam na imię Tomek i właśnie zaczynam jazdę z Q5SB TFSIe :).
Pozdrowienia z za Odry.

Opublikowano

Henlo,

Dominik, od tygodnia posiadacz A5 8T 3.0 TDI (2013 rok). ;)