tekila27 Opublikowano Czwartek o 07:16 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 07:16 Witam wszystkich bardzo mi miło że dołączyłem do tego forum, pozdrawiam serdecznie Cytuj
Akronaut Opublikowano Piątek o 14:10 Zgłoś Opublikowano Piątek o 14:10 Cześć, zamówiłem moje pierwsze Audi w grudniu. Czekam. Teraz mam mnóstwo czasu na lekturę Forum. Cytuj
wontekk Opublikowano Piątek o 18:26 Zgłoś Opublikowano Piątek o 18:26 Cześć, posiadam A4B7 Pozdrawiam Cytuj
HVRD Opublikowano Piątek o 20:49 Zgłoś Opublikowano Piątek o 20:49 Cześć, jestem posiadaczem A4 B7 1.8T Cytuj
Kocothix Opublikowano Sobota o 20:08 Zgłoś Opublikowano Sobota o 20:08 Сайт регулярно публикует подборки рецептов по сезонным продуктам. Что приготовить, когда созрела клубника или появилась молодая картошка. [url=https://kostyablog.xyz/]Кулінарний блог[/url] Cytuj
miki1406 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Cześć Jestem Mikołaj i w tym miesiącu zmigrowałem z Octavii RS na Audi Q7 3.6 4L. Pochodzę z okolic Skierniewic. Witam wszystkich :) się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Cytuj
Mechanior29 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Witam. Mam na imię Artur jestem szczęśliwym posiadaczem Audi S6 C5 z 2000r Warszawa Edytowane 4 godziny temu przez Mechanior29 dodanie miasta Cytuj
sgabrys Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Witam, Mam na imię Sławek. Od dwóch lat jeżdzę Audi Q5 z 2018r. 2.0 TFSI Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi