tekila27 Opublikowano Czwartek o 07:16 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 07:16 Witam wszystkich bardzo mi miło że dołączyłem do tego forum, pozdrawiam serdecznie Cytuj
Akronaut Opublikowano Piątek o 14:10 Zgłoś Opublikowano Piątek o 14:10 Cześć, zamówiłem moje pierwsze Audi w grudniu. Czekam. Teraz mam mnóstwo czasu na lekturę Forum. Cytuj
wontekk Opublikowano Piątek o 18:26 Zgłoś Opublikowano Piątek o 18:26 Cześć, posiadam A4B7 Pozdrawiam Cytuj
HVRD Opublikowano Piątek o 20:49 Zgłoś Opublikowano Piątek o 20:49 Cześć, jestem posiadaczem A4 B7 1.8T Cytuj
Kocothix Opublikowano Sobota o 20:08 Zgłoś Opublikowano Sobota o 20:08 Сайт регулярно публикует подборки рецептов по сезонным продуктам. Что приготовить, когда созрела клубника или появилась молодая картошка. [url=https://kostyablog.xyz/]Кулінарний блог[/url] Cytuj
miki1406 Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Cześć Jestem Mikołaj i w tym miesiącu zmigrowałem z Octavii RS na Audi Q7 3.6 4L. Pochodzę z okolic Skierniewic. Witam wszystkich :) się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Cytuj
Mechanior29 Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Witam. Mam na imię Artur jestem szczęśliwym posiadaczem Audi S6 C5 z 2000r Warszawa Edytowane 12 godzin temu przez Mechanior29 dodanie miasta Cytuj
sgabrys Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Witam, Mam na imię Sławek. Od dwóch lat jeżdzę Audi Q5 z 2018r. 2.0 TFSI Pozdrawiam Cytuj
b1nd Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Cześć, Zrobiłem przesiadkę z BMW E90 na Audi Q3 F3 2025. Mam nadzieję że mnie przekona do siebie Cytuj
Angelika_M91 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, jestem Angie ze Śląska Czekam na swoją wymarzoną Q5 Cytuj
Wlodi Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Witam serdecznie wszystkich pasjonatów Audi.Bardzo dziękuje za przyjęcie to tak szacownego grona Cytuj
AdrianF1 Opublikowano 59 minut temu Zgłoś Opublikowano 59 minut temu Witam. Właśnie odebrałem Q3 Sportback. Pozdrawiam, Adrian Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi