BAD_YOKE Opublikowano Wtorek o 12:24 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 12:24 Witam, Nazywam się Dominik, jestem posiadaczem Audi A5 2.0tfsi quattro. I szukam pomocy w znalezieniu rozwiązania dlaczego auto przestało kręci. Cytuj
devv Opublikowano Wtorek o 20:02 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 20:02 Witam, Od miesiąca szczęśliwy posiadacz q5 2.0 tfsi z USA Cytuj
radskman Opublikowano Środa o 14:10 Zgłoś Opublikowano Środa o 14:10 Cześć wszystkim, Robert z tej strony. Od miesiąca jeżdżę Q8, chętnie dowiem się więcej o tym aucie od innych użytkowników Cytuj
E Hoike Aku Opublikowano Środa o 14:18 Zgłoś Opublikowano Środa o 14:18 Witam mam na imię Artur. Od 30 lat jeżdżę tylko samochodami Audi. Od 20 lat jestem posiadaczem Audi A8 D3. Również od 20 lat mieszkam na stałe w Norwegii. Lubię piwo i łowienie ryb. Cytuj
pawelgawel Opublikowano Czwartek o 17:35 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 17:35 Witam wszystkich, jezdze q5 Cytuj
matiks Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu Hej, tu Mateusz (Śląsk) :-) Odkąd pamiętam jestem fanem VAG, w szczególności marki Audi. Posiadałem dłużej lub krócej różne modele, benzynowe, diesla, sportowe, normalne ... chyba każdym modelem z typoszeregu miałem mniejsze lub większe (dłuższe) doświadczenie (poza R8, i nie licząc modeli specjalnych, oraz tych produkowanych jeszcze przed latami 90). Równiez inne samochody z grupy VAG. Na chwilę obecną posiadam i poruszam się na co dzień S7 z 2020 roku (diesel :-( ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi