seba271 Opublikowano 18 Września Zgłoś Opublikowano 18 Września Witam wszystkich Forumowiczow dziękuję za przyjęcie do tego Forum pełnej wiedzy mam na imię Sebastian Moje auto to audi q5 2.0tfsi 2021 sprowadzone ze Stanów Cytuj
ilavka Opublikowano 19 Września Zgłoś Opublikowano 19 Września (edytowane) Czesc wszystkim, z tej strony Darek do rodzinnych auto dolaczyly 2 audi, wiec przyda sie wiedza innych audiowiczow audi q5 2.0tfsi 2012 sprowadzone ze Stanów audi q3 1.4 2017 sprowadzone z Danii Edytowane 19 Września przez ilavka Cytuj
pdg_2 Opublikowano 19 Września Zgłoś Opublikowano 19 Września cześć jestem Mateusz i jestem świeżym właścicielem nowego Audi Q5. jestem tu by dzielić się swoimi spostrzeżeniami i czerpać wiedzę na temat tej marki Cytuj
herkules_19 Opublikowano 20 Września Zgłoś Opublikowano 20 Września Cześć, forumowicze! Niedawno stałem się właścicielem Audi A6 C7 2.0 TDI z 2014 roku. Pochodzę z rejonu Zielonej Góry. Cytuj
Rafallost Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września Witam, jestem Rafał, jeżdżę Audi A3 8V Sportback z 2014 roku, 1.4 TFSI, i liczę, że uda mi się znaleźć całą potrzebną wiedzę Cytuj
AntonioBanderas Opublikowano 22 Września Zgłoś Opublikowano 22 Września Witam wszystkich forumowiczów! Cytuj
Gaspa Opublikowano 22 Września Zgłoś Opublikowano 22 Września Cześć, Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q8 55TFSI. Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Cytuj
Pshemek Opublikowano 22 Września Zgłoś Opublikowano 22 Września Hejka witam wszystkich, tu nowy uztkownik ale swoje Audi znam jak własna rekę, A6 3.0L 2012, Black Edition S-Line. Cytuj
pjcat Opublikowano 23 Września Zgłoś Opublikowano 23 Września Witam Jeżdżę A6C7, allroad, 3.0 tdi, CRTD te co to się podobno zacierają - mój ma 400 tys nakulane i ma się świetnie:) Pzdr Cytuj
KacperZ Opublikowano 25 Września Zgłoś Opublikowano 25 Września Witam, nazywam się Kacper, Pochodzę z małej miejscowości 15 km od Ostrowa Wielkopolskiego Poszukuje Audi A6 lub A8, w związku z czym dołączyłem do tej grupy właśnie z powodu chęci zakupu jednego z dwóch modeli Ale również zadam pytania techniczne dotyczące silników, skrzyń, napędów itp. Cytuj
OSMO Opublikowano 26 Września Zgłoś Opublikowano 26 Września Witam Piotr, kujawsko - pomorskie Audi A3 8V 2.0 TDI 187KM, hatchback 3 drzwiowy 2014r. Pozdrawiam Cytuj
Tomasz98 Opublikowano 27 Września Zgłoś Opublikowano 27 Września W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Hej. Mam na imię Tomasz Chce kupić audio tt 2.0 tfsi 2007 8j i mam mnóstwo pytań Cytuj
audiaka Opublikowano 27 Września Zgłoś Opublikowano 27 Września Powitać, Audi jeszcze nie posiadam lecz szukam A5 w coupe Cytuj
Roman S. Opublikowano 28 Września Zgłoś Opublikowano 28 Września Witam Od niedawna jestem właścicielem Audi Q5 45 TFSI z 2020 roku sprowadzonego z USA. Cytuj
TomaszAC Opublikowano 28 Września Zgłoś Opublikowano 28 Września Witam, zamierzam dopiero kubić audi, szukam informacji Cytuj
grzegorz0 Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Witam Wszystkich. Stałem się posiadaczem audi q2 1.4 tfsi. Mam nadzieję na miłą współprace. Pozdrawiam. Cytuj
lukasch2000 Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Cześć wszystkim Audi Q5 2018 Audi Q2 2020 Cytuj
Marek1969 Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Cześć jestem Marek .Mam A4 b7 2007 r. 1.9 avant Cytuj
radosław Opublikowano Poniedziałek o 19:35 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:35 Siemanko jestem nowy ale mam dwie audi a3 (8l) i już nowsze (8p) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi