Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich Forumowiczow dziękuję za przyjęcie  do tego Forum pełnej wiedzy  mam na imię Sebastian

Moje auto to audi q5 2.0tfsi  2021 sprowadzone ze Stanów 

Opublikowano (edytowane)

Czesc wszystkim,
z tej strony Darek do rodzinnych auto dolaczyly 2 audi, wiec przyda sie wiedza innych audiowiczow
audi q5 2.0tfsi 2012 sprowadzone ze Stanów 
audi q3 1.4 2017 sprowadzone z Danii

Edytowane przez ilavka
Opublikowano

cześć jestem Mateusz i jestem świeżym właścicielem nowego Audi Q5. jestem tu by dzielić się swoimi spostrzeżeniami i czerpać wiedzę na temat tej marki 

Opublikowano

Cześć, forumowicze! Niedawno stałem się właścicielem Audi A6 C7 2.0 TDI z 2014 roku. Pochodzę z rejonu Zielonej Góry.

Opublikowano

Witam, jestem Rafał, jeżdżę Audi A3 8V Sportback z 2014 roku, 1.4 TFSI, i liczę, że uda mi się znaleźć całą potrzebną wiedzę :)

Opublikowano

Cześć,

Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q8 55TFSI.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów! 

Opublikowano

Hejka witam wszystkich, tu nowy uztkownik ale swoje Audi znam jak własna rekę, A6 3.0L 2012, Black Edition S-Line. 

Opublikowano

Witam

Jeżdżę A6C7, allroad, 3.0 tdi,  CRTD te co to się podobno zacierają - mój ma 400 tys nakulane i ma się świetnie:)

Pzdr

Opublikowano

Witam, nazywam się Kacper,

Pochodzę z małej miejscowości 15 km od Ostrowa Wielkopolskiego

Poszukuje Audi A6 lub A8, w związku z czym dołączyłem do tej grupy właśnie z powodu chęci zakupu jednego z dwóch modeli

Ale również zadam pytania techniczne dotyczące silników, skrzyń, napędów itp.

Opublikowano

Witam Piotr, kujawsko - pomorskie

Audi A3 8V 2.0 TDI 187KM, hatchback 3 drzwiowy 2014r.

Pozdrawiam :)

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Hej. Mam na imię Tomasz  

Chce kupić audio tt 2.0 tfsi 2007 8j i mam mnóstwo pytań 

Opublikowano

Witam Wszystkich. Stałem się posiadaczem audi q2 1.4 tfsi. Mam nadzieję na miłą współprace. Pozdrawiam.