Nefral Opublikowano 30 Września Zgłoś Opublikowano 30 Września Cześć jestem Paweł, właśnie nabyłem A6 C6 z 2005r Cytuj
lmpl Opublikowano 30 Września Zgłoś Opublikowano 30 Września Witam. Nazywam się Robert jestem z Warszaway, jeżdzę A4/b9 wieloletni użytkownik aut Audi. Pozdrawiam Cytuj
void Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Witam. Nazywam się Marcin jestem z Warszawa, jeżdżę A4/b9 wieloletni użytkownik aut Audi. Cytuj
Mikado Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Witajcie. Właśnie dołączyłem do klubu. Przez ostatnie 15 lat jeździłem A6 C6 3.0 TDI , teraz zmiana na nowsze . Ja Audi Q5 2.0 TFSI , a córka A4 B9 też z tym samym silnikiem. Oczywiście potrzebuję jeszcze dużo informacji i porad dotyczących tych samochodów. Jesteśmy ich właścicielami dopiero od kilku dni. Cytuj
kuba201 Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Witam, nazywam sie Kuba Obecnie jeżdże audi a6c6 4.2 2005r. Cytuj
mars151 Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Witam mam na imię Andrzej ! Moje 3 to 8L 1,6 i 8V 1,2 od kilku dni ! Cytuj
piotr.sadowski Opublikowano Piątek o 07:40 Zgłoś Opublikowano Piątek o 07:40 Witam, jestem Piotr, jeżdże Q5 40TDI Cytuj
MasterAngelo Opublikowano Piątek o 14:48 Zgłoś Opublikowano Piątek o 14:48 Witam wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C7 3.0tdi. Buduję jachty i mam roczna Coreczke :) niedługo będzie ślub:) Cytuj
spierdevua Opublikowano Niedziela o 12:16 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 12:16 Hejo, właśnie dołączyłam do Waszej społeczności, jeżdżę Audi od niedawna, ale nie wyobrażam sobie zmienić je na inne auto Cytuj
Majki84 Opublikowano wczoraj o 06:09 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 06:09 Cześć wszystkim. Zakupiłem audi a4 b9 sedan 2.0 tfsi 252 KM quattro z USA. Kończę go dostosowywać do europejskich norm i mam nadzieję, że wkrótce będę mógł się cieszyć bezawaryjną jazdą. Początek trochę pod górkę, ale mam nadzieję, że to złe dobrego początki. Mam nadzieję, że znajdę tu wiele ciekawych i pomocnych wiadomości. Cytuj
Prowadzewkasku Opublikowano wczoraj o 12:53 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 12:53 Cześć. Doszkalam się w temacie A4 B9 przed zakupem Cytuj
mkca Opublikowano wczoraj o 17:42 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 17:42 Witam. Nabyłem roczne autko A6 C8 Avant Plag In Hybrydę Uczę się obsługi i ustawień. Szukałem cichego autka. Pierwsze wrażenia autko nie do kończ ciche - słychać lekko opony ale i tak cichsze od poprzedniego Toyotki Avensis T27. Pozdrawiam Klubowiczów - mkca Cytuj
Piranhaa Opublikowano wczoraj o 18:28 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:28 Witam wszystkich z Przemyśla od tygodnia posiadam A4 B8 2,0TFSI (20140 Cytuj
strzelec23 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Cześć jestem Ryszard w najbliższym czasie planuje zakup audi a3 8y Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi