ubu Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października Witam, jeżdżę autami z grupy VAG od 2008 roku. Tym razem padło na Audi A5 F5 w coupe Pozdrawiam serdecznie wszystkich, Tomek Cytuj
BOGDAN73 Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października Cześć, jeżdżę Audi Q8 55TFSi e Cytuj
decu84 Opublikowano 18 Października Zgłoś Opublikowano 18 Października Witam. Od jakiegoś czasu jeżdżę Audi A6 C6 3.2 w Quatro. Pozdrawiam Cytuj
Tedband1953 Opublikowano 18 Października Zgłoś Opublikowano 18 Października Witam wszystkich mam na imie Ted mam Audi A4 Avant 1,9 TDI rocznik 2003 ale w dobrym stanie Cytuj
Zyelony Opublikowano 19 Października Zgłoś Opublikowano 19 Października Dzień Dobry wszystkim, Dotarło do mnie właśnie sprowadzone z USA Audi Q3 2.0 TFSI Quattro 2016 rocznik. Mam nadzieję że znajdę tutaj wsparcie w razie jakichś problemów Cytuj
Lechg Opublikowano 21 Października Zgłoś Opublikowano 21 Października Witam serdecznie kupile właśnie Audi A4 D9 i prawie nic o nim nie wiem. Cytuj
gkasparow Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października Witam z Jaworzna, pierwsza styczność z Audi. Audi A5 Sportback 2017 rok quattro, 252 KM Cytuj
RiTz Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października Cześć mam na imię Paweł. Posiadam Audi A4 B8 Avant 1.8 tfsi z 2010roku od 6 lat. Pozdrawiam wszystkich miłośników AUDI Cytuj
ocet30 Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października Witam serdecznie. Jestem nowym użytkownikiem. Audi a4 B8 2.0 TDI , 2012 rok Cytuj
FreeMan Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października Witam Audi a6c6 2006r 2.7tdi Cytuj
Numerator Opublikowano Sobota o 19:32 Zgłoś Opublikowano Sobota o 19:32 Witam forumowiczów. mam nadzieję, że wniosę trochę swojej wiedzy do tej społeczności i wiele się nauczę Cytuj
zamarian Opublikowano Niedziela o 09:36 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 09:36 Witam forumowiczów. Jeżdżę vw passatem ale planuję przesiadkę na audi Q5 i chciałbym się dowiedzieć coś więcrj o tym samochodzie, Cytuj
robert.antos84 Opublikowano Niedziela o 11:49 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 11:49 Witam Jestem Robert i tydzien temu nabylem Q7 e-tron. Cytuj
chateau Opublikowano Niedziela o 18:23 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 18:23 Witam bardzo serdecznie wszystkich na forum. Na imię mam Paweł. Moje auto to Audi A3 Sportline z 2012 roku z silnikiem benzynowym 1.8TFSI, 180 KM. Jako, że ostatnio zaczęły się w samochodzie pojawiać już małe naprawy i pokazywać błędy, to może na forum znajdę odpowiedzi na niektóre pytania. Pozdrawiam. Cytuj
dzuma25 Opublikowano Poniedziałek o 12:34 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:34 Witam, nazywam się Przemek pochodzę z warmińsko-mazurskiego jestem posiadaczem A8 2020r 4.0tdi. Pozdrawiam Cytuj
3.0 tfsi Opublikowano Wtorek o 17:39 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 17:39 Witam z Łodzi. Na imie mam Sebastian i jestem posiadaczem q7 4l 3.0 tfsi od sierpnia ubiegłego roku . Cytuj
mitet Opublikowano Wtorek o 20:11 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 20:11 Witam, Emerytem z Podkarpacia jestem. Uczę się jeździć Q5 Cytuj
Paul78 Opublikowano Środa o 15:19 Zgłoś Opublikowano Środa o 15:19 Cześć wszystkim ... Jestem z Jastrzębia Zdroju i stałem się szczęśliwym posiadaczem audi q5 8r 2.0 tdi 170 km.... Liczę na was i waszą ogromną wiedzę ☺️ Cytuj
Seb72 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu Dzień dobry. Mam na imię Sebastian. Jestem od paru dni szczęśliwym posiadaczem Audi A5 2.0T. Mam nadzieję, że wszelkie porady i wskazówki pomogą mi lepie poznać to autko... Serdecznie witam. Cytuj
Proksik72 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Witam, nazywam się Mateusz i pochodzę z województwa Śląskiego, i mieszkam za granicą. Jeżdżę samochodem Audi A3 8P z roku produkcji 2006, z silnikiem Diesla 1.9 TDi 105 km BLS. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi