Szycha Szycha Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia Siemanko wszystkim audifilom Cytuj
Pedro Pe Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia Cześć Jestem Piotr i stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 Pozdrawiam wszystkich. Cytuj
iamblazniak Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia Witam. Jestem Tomek. I posiadam Audi A3 8P 1.9 TDI BLS Cytuj
damiano54321 Opublikowano Wtorek o 15:40 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 15:40 Witam Audi a5 3.0 TDI CCWA problemy Cytuj
AD_1 Opublikowano Czwartek o 08:43 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 08:43 Siema, jestem Andrzej aktualnie posiadam Q5 FY 2.0 TFSI. Cytuj
vr4 Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu Cześć, tu Paweł. Od wczoraj jestem posiadaczem A4 B9 Allroad. Mam milion pytań i liczę, że tutaj znajdę chociaż kilka odpowiedzi Cytuj
larguss Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Cześć wszystkim. Aktualnie od 12 lat mam A4 B7 ale przymierzam się właśnie do A4 B9 Cytuj
jacek.spec Opublikowano 24 minuty temu Zgłoś Opublikowano 24 minuty temu Witam wszystkich i pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi