grzegorzula Opublikowano Niedziela o 23:12 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 23:12 Witam grupowiczów audi. Cytuj
matigtx590 Opublikowano wczoraj o 15:35 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 15:35 Witam, mam na imię Mateusz. Od 3 lat jestem użytkownikiem Audi Q5 z 2009r. silnik 2.0tfsi. Miło wszystkich poznać Życzę samych bezpiecznych tras z 4 pierścieniami. Pozdrawiam Cytuj
bojar92 Opublikowano wczoraj o 18:18 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:18 Cześć. Nazywam sie Tomek Od 2 miesięcy jeżdżę Audi A5 8T 3.0 tdi sportback. Mam nadzieję ze sięgnę tutaj wiele pomocnych informacji. Pozdrawiam Cytuj
QVmariojr Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu Witam, na imię mam Mariusz, posiadam Q5 rok 2017, wersja FY, 2,0tfsi 252km, sprowadzona z USA jakieś 2 lata temu. Obecnie przebieg 150tys. km i ogólnie zadowolony z autka :) Cytuj
Diog Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Dzień dobry! Mam w planach A6 C8 50TDI, liczę na owocną współpracę i wiele istotnych podpowiedzi Pozdrawiam Diog DC Cytuj
Lonerr Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Witam, witam... Na imię od dziecka mam Krzysztof. Od pewnego czasu stałem się posiadaczem ustrojstwa sygnowanego oznaczeniem A4B9 I póki co to im dalej w las to coraz większe zaskoczenia względem grupy VAG... Raz lepiej, raz gorzej. Docieramy się. Cytuj
jacol184 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Witam, Mam na imię Jacek od kilkunastu lat Audi od niedawna A6 C8. Jestem z Poznania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi