grzegorzula Opublikowano Niedziela o 23:12 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 23:12 Witam grupowiczów audi. Cytuj
matigtx590 Opublikowano Poniedziałek o 15:35 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 15:35 Witam, mam na imię Mateusz. Od 3 lat jestem użytkownikiem Audi Q5 z 2009r. silnik 2.0tfsi. Miło wszystkich poznać Życzę samych bezpiecznych tras z 4 pierścieniami. Pozdrawiam Cytuj
bojar92 Opublikowano Poniedziałek o 18:18 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 18:18 Cześć. Nazywam sie Tomek Od 2 miesięcy jeżdżę Audi A5 8T 3.0 tdi sportback. Mam nadzieję ze sięgnę tutaj wiele pomocnych informacji. Pozdrawiam Cytuj
QVmariojr Opublikowano Wtorek o 10:24 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 10:24 Witam, na imię mam Mariusz, posiadam Q5 rok 2017, wersja FY, 2,0tfsi 252km, sprowadzona z USA jakieś 2 lata temu. Obecnie przebieg 150tys. km i ogólnie zadowolony z autka :) Cytuj
Diog Opublikowano Wtorek o 15:45 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 15:45 Dzień dobry! Mam w planach A6 C8 50TDI, liczę na owocną współpracę i wiele istotnych podpowiedzi Pozdrawiam Diog DC Cytuj
Lonerr Opublikowano Wtorek o 19:15 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 19:15 Witam, witam... Na imię od dziecka mam Krzysztof. Od pewnego czasu stałem się posiadaczem ustrojstwa sygnowanego oznaczeniem A4B9 I póki co to im dalej w las to coraz większe zaskoczenia względem grupy VAG... Raz lepiej, raz gorzej. Docieramy się. Cytuj
jacol184 Opublikowano Wtorek o 19:36 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 19:36 Witam, Mam na imię Jacek od kilkunastu lat Audi od niedawna A6 C8. Jestem z Poznania Cytuj
Krzysztof S. Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Dzień dobry, mam na imię Krzysztof, od lat leżdżę a4b7, ale dokupiłem Q2 i mam problem, ktory zamierzam rozwiązać na tym forum. Pozdrawiam Cytuj
kpikula Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Cześć mam na imię Krzysztof , od roku posiadam q5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi