Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeżdzę audi a6 c5 diesel 2002r

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam jestem Łukasz. Od roku jeżdżę a4 b6 i mam nadzieje że w tym serwisie uzyskam cenne dla mnie informacje

Opublikowano

Witam mam na imię Darek posiadam od niedawna audi A6 C5 i myślę że wiele się dowiem

na temat mojego auta od obecnych tu forumowiczów

Opublikowano

witam serdecznie wszystkich fanow Audi :)

Opublikowano

Witam

Kilka dni temu zakupiłem Audi A4 B7 2005 1.9TDi i miło mi powitać całe grono użytkowników Audi :)

Opublikowano

Witam

Jestem Mateusz z Gdyni jeżdżę Audi A4 B7 2.0 TDI

Pozdrawiam.

Opublikowano

witam

robert w warszaw, jeżdżę A4 B6 1,9 130

pozdr

Opublikowano

Witam,

Szymon - prawie właściciel A3.

Pozdrawiam,

S.

Opublikowano

Witam!

Nazywam się Bogusia. Jeżdżę od miesiąca Audi A-3 z silnikiem 1,6 benzyna. Na razie się oswajam i liczę, że dowiem się na tym forum wielu ciekawych i przydatnych mi rzeczy do właściwej eksploatacji mojego autka.

Opublikowano

WITAM

jestem krypol i jeżdżę A4 Z 2006 2.0TDI

POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Opublikowano

cześć!

Jestem Jacek. Właśnie 5 dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A6 2.8l +lpg. Jestem z Poznania, lecz na stałe mieszkam w Holandii.

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Opublikowano

Witam, na imię mam Przemek. Jestem posiadaczem Audi A3 8L Hatchback z silnikiem diesla 1,9 110KM. I jestem bardzo zadowolony z tego Autka...

Opublikowano

Heyka! :]

Właśnie stałem się posiadaczem Audi A4 B7 Avant, cudo! ;]

pozdrawiam wszystkich

J

Opublikowano

Witam,

miło dołączyć do nowej ekipy :)

Opublikowano

witam wszystkich jestem jony z małopolski moje auto to audi a4 b6 2003r 19tdi 131km

Opublikowano

Siemka jezdze a4 avant 1,9 tdi juz od ponad 2 lat i jestesm przeszczesliwy. Tylko Audi

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

witam wszystkich jestem nowym posiadaczem audi a4 avant 2002r pozdrawiam

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Witam :)

Opublikowano

Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Paweł z Pszczyny. Od kilku tygodni jeżdżę AUDI A4 Avant 2,5 TDI z 2002 roku. Mam nadzieję skorzystać z Waszych doświadczeń którymi dzielicie się na Forum. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Mam na imię Mirek,obecnie mieszkam w okolicach Rzeszowa od pół roku jestem posiadaczem Audi A4 B6 1.9 AVF

Opublikowano

Witam wszystkich!!!

Mam na imię Szymon, jestem ze Szczecina i od dziś posiadam Audi A4 1,9 TDI Avant (131 KM)

Jak na parę drobnych kursów jestem tym autem oczarowany, a przede wszystkim jego dynamiką!:)))) :smiley_shock:

Pozdrawiam Wszystkich!