Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po raz pierwszy na forum. Jak już zdążyłem zauważyć moderator jeżu jest z tej samej miejscowości czyli Olkusz. Obecnie jeżdżę Audi a4 B7 Avant 2,0 140 KM. Auto jest super (przesiadłem się z fiata). Mam nadzieję bardziej poznać moje auto poprzez to forum. Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Witam

Jestem Piotr i jestem szczęśliwym posadaczem A3 (8L) w diselku.

I jestem z Wadowic (tak to święte miasto na południu <_< )

Pozdrawiam.

Edytowane przez anqu
Opublikowano

Witam

Jestem Grzesiek i od niedawna jestem posiadaczem pięknego Audi A4 Avant 1,9 TDI 96kW (wcześniej równie piękne Audi A3 1,8 91 kW)

Ps. mieszkam w Sosnowcu

Pozdrawiam Wszystkich

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich forumowiczow, jezdze Audi a4 b6, na chwile obecna poza granicami kraju

Edytowane przez vincent
Opublikowano

Witam nazywam się Krzysiek

Od 2 lat jeżdżę Audi A4 B6 131 km.Furka smiga jak szalona:)

Pozdrawiam wszystkich miłośników Audi

Opublikowano

Witam.

Od kilku miesięcy jeżdżę A4 B7 i szukam różnych informacji na temat tego auta. Myślę, że tutaj znajdę wszystko czego szukam.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników tego forum ! :)) mam na imię Rafał, jestem z Dębicy, posiadam Audi A4 B6 1.8 Turbo Kombi 2004 r. potrzebuję książki pojazdu w wersji polskiej, ponieważ posiadam tylko niemiecką i nie jestem zabardzo w stanie zakumać po tym jezyku ;) z góry dzieki wielkie za pomoc;)

Opublikowano

witam wszystkich użytkowników po małych problemach udało mi sie zalogować he he

pierwsze moje audi to a4 [sedan] z 2000r 1.9 tdi ,ale idzie ku nowemu więc teraz mam a4 [avant] z 2005r 2.0tdi i mam nadzieje że będzie taka dobra jak poprzednia :D

Opublikowano

Witam wszystkich i cieszę się że dołączyłem do grona Waszego.

Jestem użytkownikiem AUDI a4 B6 z 2004 r 1.9 tdi

Opublikowano

Witam serdecznie użytkowników forum ;) Jestem szczęśliwą posiadaczką Audi A2 1.4 .

Opublikowano

Witam! Jestem Krzysiek aktualnie jestem posiadaczem AUDI A4 B7 2.0TDI z 2006 roku. NIe długo wrzucę pare fotek mojego autka. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. mam na imie Marcin. od pół roku jezdze A6 1.9 TDI AVANT 2002 r. w najbliższym czasie postaram cos wiecej napisac:) pozdrawiam

Opublikowano

Witam, mam na imię Marek.

Od kwietnia posiadam czarną A6 C6 2.0 tdi 140 KM AVANT model 2008

Przesiadłem się do niej z paska 2003 fl 130 KM

Różnica kolosalna

Opublikowano

Witam

Artur z Brzegu.

Jestem wiernym fanem a4 oraz mam nadzieję dokonać zakupu w przyszłym roku (2012).

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

Witam wszystkich .Jestem Sławek, pomykam AUDI A4 B6 AVANT 2003r 1,9 TDI 130km.