Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem nowym użytkownikiem tego forum oraz użytkownikiem audi a6 c5 2004 i poszukuję instrukcji po polsku,

Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

Witam,

Od wczoraj jeżdżę A4 B7 Avant TDI 2.0.

Mam nadzieję na bezawaryjną i komfortową, na ile pozwala wielkość samochodu, bo przesiadłem się z Superb, jazdę.

Opublikowano

Witam, miło mi że mogłem dołączyć do grona tego forum i mam nadzieję, że nie raz zostanie udzielona mi pomoć:)

Opublikowano

Witam jestem Marek

od 3 lat używam audi a4 z 1997 roku z benzynowym silnikiem 1.8 w przyszłości chce się przesiąść na a4 b6 1.8T lub 3.0 koniecznie z napędem quattro

pozdrowienia dla załogi auditimes.pl

Opublikowano

Witam serdecznie z Londynu:)

Kilka tygodni temu kupiłem AUDI A4 2.0FSI SE 2003 i do tej pory ma same plusy:)

Mam nadzieję że i wy jesteście zadowoleni ze swoich autek. Pozdrawiam

Opublikowano

Mam na imię Andrzej, jeżdżę Audi A4 2005 rok 2,0 TDI 140 KM. Pozdrawiam wszystkich miłośników samochód AUDI.

atussan

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum. Dzisiaj zostałem właścicielem Audi A3 1,9 tdi.Na razie będę korzystał z rad starszych doświadczonych użytkowników

Opublikowano

Witam,

dopiero zaczynam jezdzić Audi A4 i nie wiem czego się spodziewać.

Musze troche się z nim oswoić i mam nadzie, że forum będzie w tym pomocne.

Pozdro dla wszystkich szczęśliwych posiadaczy Audi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich!

Co prawda na co dzień jeżdżę czymś zupełnie innym niż Audi, ale niebawem będę montował na stanowisku badawczym w swojej pracy silnik BPG z A4 B7 (2.0 TFSI), więc szukam przeróżnych informacji na jego temat. Mam nadzieję, że to i owo za Waszą pomocą znajdę. :)

elektronika

Pozdrawiam serdecznie

Marcin, Wieliczka

Edytowane przez nuki_tsw
Opublikowano

Witam

Nazywam Sie Tomek od niedawna jezdze a4 b6 trafilem na forum gdyz szukam instrukcji obslugi do mojej audi, bardzo spodobala mi sie funkcja ktora nie pozwala bez zalogowania cos pobrac poniewaz przez nia obejrzalem forum i zostane tu na dłuzej a tak zwyczajnie bym pobral i wyszedl co teraz okazuje sie dla mnie ze bylo by niesmaczne... .:)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Was,

Od roku jestem szczęśliwą posiadaczką Audi A4 B7 z 2005r - 1.9TDI, 115KM, a obecnie zamierzam się przesiąść do A6 C6 z 2009r. - 2.0 TDI, 170KM.

Mam nadzieję, że znajdziemy wspólny język i będziemy czynnie wymieniać się doświadczeniami :)))

Pozdrawiam wszystkich!

Justyna