Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich pięknie,od czerwca jeżdżę A6 w 3litrowym TD z 2005 roku i zobaczymy jak się będzie sprawował,

pozdrawiam

Tadeusz

Opublikowano

Witam wszystkich sympatykow marki od wczoraj dumny wlasciciel A3 ;} 2004 2.0 TDI Pozdrowienia dla forumowiczow szczegolnie tych z pod Londynu i Wlkp ;]

Opublikowano

Witam! Jestem Marek. Właśnie kupiłem audi A4 B6 sprowadzony z Holandii a muszę przyznać, że mam problem z Holenderskim...;)

• Upvote 1
Opublikowano

Witam jestem od niedawna posiadaczem Audi A6 1,9 130 KM rok prod. 2004 pozdrawiam

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam wszystkich!
Opublikowano (edytowane)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich użytkownikuw audi nazywam się Andrzej i miszkam w Białymstoku . Wlaśnie kupiłem audi A6 kombi z 1999 roku. Edytowane przez andrusza
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow. Jestem na etapie zmainy samochodu na A6 C6. Mam nadzieję, że mogę liczyć na Waszą pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

witam,

Właśnie nabyłem A4 B7 avant z 2005 roku i nie możemy się dogadac po niemiecku ze sobą, pilnie potrzebna instrukcja obsługi :)

Pozdrowienia.

Opublikowano

Pozdro z Italii!!! na co dzien jezdze audi a3 8P 2.0tdi 170km mysle ze znajde tu jakies ciekawostki odnosnie tego autka;)

Opublikowano

witam wszystkich :)

jestem szczesliwym posiadaczem S4 w nadwoziu B6 coraz bardzije sie mi to autko podoba :) nie forum sie rozwija oby było tu taj mnóstwo inf. na tatm naszych audi

Opublikowano (edytowane)

Serdecznie witam wszystkich fanów audi.Posiadam A4 b7 z USA. POZDRAWIM

Nadwozie SEDAN

Edytowane przez ryhu