Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nazywam się Tomek od miesiąca jeżdże audi A4. Postanowiłem poznać opinie innych na temat tych samochodów i wymienić się swoimi.

Opublikowano

Witam mam na imię Michał. Obecnie poszukuję Audi a3 8P. W związku z tym chciałbym zasięgnąć opinii i porad na temat tego modelu . Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Witam Wszystkich! Jestem Przemo, mieszkam w ok. Poznania. Właśnie nabyłem A6 C5 z 2001r kupioną w kraju i staram się doprowadzić do stanu zadowalającego.

Opublikowano

Witam

Stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi i mam zamiar trochę zagłębić się w tajniki mojego woziku dzieki temu forum :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich :) Jestem świeżo upieczonym posiadaczem AUDI A4 B7 2007 1,8T :)

Aktaulnie szaleje po drogach w Warszawie :)

Opublikowano (edytowane)

:) sorry nie ten temat :)

Edytowane przez kiczor
Opublikowano

Witam wszystkich uzytkownikow tej znakomitej marki :hangloose:

Jestem posiadaczem audi a4 b6 z 2001r 1,9tdi 131km jest to juz

drugi egzęplaz tego modelu ,wczesniej użytkowałem to samo ale z silnikiem 1.8Tquattro

zmieniłem jednostkę ze względow ekonomicznych pozdro

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników, od ~32 godzin jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A4 B6. Wcześniej miałem golfika 4 więc różnica jest kolosalna :).

Opublikowano

Cześć mam na imię Arek ,od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem a4 b6 , jest to moja pierwsza audica ale myśle że już tylko przy tej marce zostane .Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich Forumowiczów!!

Jestem z Warszawy.

Na co dzień w pracy jeżdżę Fordem Focusem 2009r.

Od kilku tygodni cieszymy się z Teściem z Audi A4 2001r. 1.9 TDi.

Mimo że autko ma swoje latka to jazda nim to inna bajka :).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

Jak trzeba to się witam. Audicy nie mam, choć chiałbym.. Póki co mam zbiornik do spryskiwaczy który chciałbym sprzedać :) Link w odpowiednim dziale.

Opublikowano

Witajcie!

Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 2,0 TFSI z 02.2008 r 200 KM :)

Pozdrawiam wszystkich!

michko2005

Opublikowano

Witam Wszystkich

Mam 2003 Audi Quattro A6 2.7 T. i problem z sonda.Poszukuje inf.jak samemu zdiagnozować sondy.