Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem Jurek. Nabyłem audi a4 z 1996. Chciałbym się dowiedzieć czegoś o tym samochodziku. Pozdrawiam!

Opublikowano

czesc nazywam sie pawel 3 mies. temu sprowadziłem ładne czarne audi a4 1.9 tdi 130 km 2002 avant obecnie przebywam poza granicami kraju

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Jestem tu nowy i od niedawna jeżdżę audi a6. Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów!

Mam na imię Piotr a moje Audi to A4 B7 Avant 2.0TDI 140KM (BPW), rocznik 2007, które spisuje się doskonale :D

Pozdrowienia!

Opublikowano

Witam! Nazywam się jarek pochodze z Łukowa (woj. Lubelskie). Od niedawna jestem w posiadaniu A4 B6 2.0 Alt 2001r;)

• Upvote 1
Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie .

Mam na imię Paweł , lat 38 .

Od roku jeżdżę Audi a4 b5 .

Mieszkam w woj. mazowieckim .

Opublikowano

Mam pytanie ;

Jaki według Was , jest najbardziej niezawodny silnik benzynowy .

Proszę o wyczerpującą odpowiedż . [ Chodzi Mi o model Audi a4 ]

Opublikowano

Witam, nazywam sie Łukasz, od 2 lat jezdze A4 B6 S-line AVF, fajne autko polecam każdemu :D Pozdrawiam wszytkich

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie .

Mam na imię Krzysztof, lat 49 .

Od tygodnia jeżdżę Audi a4 b7 .

Mieszkam w Niemczech (Schleswig-Holstein) .

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, jeżdżę audi a6 2.5 tdi,

mam nadzieję, że dowiem się czegoś nowego ja również podzielę się tym co wiem już.

Opublikowano

Witam. Nazywam się Adam, mam 24 lata (18 w nazwie użytkownika wiąże się z nazwą e-maila, którego zakładałem 6 lat temu i nie chcę jej zmieniać, bo inne loginy po prostu zapominam). Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem ślicznotki A4 B6 Avant z silniczkiem 131-konnym 1,9 tdi :D

Opublikowano

witam!

jestem z gdańska , 3 lata jeździłem audi a4 ( sedanem) z 2001 roku , tak mi sie spodobało , że nie wyobrazam sobie innej marki. teraz mam a4 kombi z 2007 - rewelacja.

Opublikowano

..witam wszystkich, od lat użytkownikiem jestem audi, a tu problem z żarówkami wiecznie żywy. pozdrawiam

Opublikowano

Witam Was Piotr z SL, oczywiście jeżdżę AUDI A3 2000

Opublikowano

witam wszystkich użytkowników Audi:)

Posiadam A3 Sportback 2011 2.0 TDI