Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jeżdżę Audi A4 2L TDI od niedawna. Mam nadzieję że tutaj dowiem się czegoś więcej na temat tego autka. Jak narazie żadnych zastrzeżeń do tej marki, chociaż słyszałem że 2l w dieslu to niezbyt udany eksperyment grupy vw. Posiadam też Mazdę 6 TS2 i tam silnik praktycznie taki sam wydaje się dużo żwawszy. Ale to mi wyjaśni mam nadzieję to forum,

Pozdrawiam wszystkich i życzę z tego miejsca wesołych świąt

Waldek

Opublikowano

Witam wszystkich na forum. Mieszkam w Rzeszowie.Jestem posiadaczem AUDI A3 1,9 TDI ALH z 1998 roku.

Opublikowano

hej,

nazywam się darek zostalem od niedawna szczęśliwym posiadaczem audi A4 B6 1,9TDI 131KM i bede szukał na tym forum odpowiedzi na irytujace mnie pytania o samochodach audi

pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze wesołych świąt.

Opublikowano

Cześć.Od niedawna mam B7 2006 3.2 quattro i nie chce z niej wysiadać hehe

Komfort połączony z w miarę przyzwoitymi osiągami pozwala cieszyć się tym autkiem w trasie,w mieście troche serce boli jak patrze na spalanie heh

Ale nie jest tak źle bo jestem przyzwyczajony do większego :P

Pozdrowienia także z klubu Honda S2000 bo jeszcze jestem jej posiadaczem :)

nie wiem jak długo ale jeszcze ;)

Opublikowano

Witam . Niedawno kupiłem A6 C5 z silniczkiem 2.8. Jestem nowym użytkownikiem tej szanownej marki i chciałem pozdrowić wszystkich na tym forum. Pozdro.

Opublikowano

Hej tu Tomek

Jestem posiadaczem Audi A3 1.6 benzyna z czego jestem nizmiernie dumny. Liczę na pozyskanie cennych info z tego forum dotyczących mego audika ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Wszystkich,

Od pół roku mam piękną B6 1.8T Quattro amerykańskiej krwi o mocy 180KM, której nie da się odnaleźć w zestawieniach ubezpieczycieli. Pierwszą moją miłością była B5 z 95 roku.

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników!

Przy okazji ZDROWYCH WESOŁYCH SPOKOJNYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam! Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką audi A4 B7. Wszystkich równie szczęśliwych serdecznie pozdrawiam:-)

Opublikowano

Witam! Od tygodnia jestem posiadaczem A6 2.5 TDI AVANT (Quattro) z 2000 roku.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników, i liczę na wzajemną pomoc w sprawach OOOO :)

Opublikowano

hej hej

od niedawna mam dostep do A4 moich rodzicow i szukam informacji nt uzytkowania.

ladnie toto jezdzi ;)

pozdrawiam wszystkich!

Opublikowano

Witam

Mam na imię Bartek. Mieszkam w Starej Kiszewie , wioska położona w województwie pomorskim. Od roku posiadam Audi A4 B6 ,lecz wzorowane na S4 2003 rok. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Sławek. Mieszkam w okolicach Lublina. Właśnie stałem się właścicielem Audi A6 c6 z 2006 w sedanie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

Witam jestem Grzesiek. Jeżdżę audi a4 b6 2002r 1.9 TDI 130KM AWX od prawie 2 lat. pzdr all