Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam na imię Paweł

od niedawna jestem posiadaczem audi i chciał bym zasięgnąć niezbędnej wiedzy z tergo Forum by jeszcze bardziej Cieszyć się z przyjemności jazdy tym autem.

pozdrawiam Wszystkich.

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich:) Jestem nowym użytkownikiem forum oraz mam nadzieję , że szczęśliwym posiadaczem nabytej A4 :) Pozdrawiam serdecznie:)

Edytowane przez Lysy85
Opublikowano

Witam

Adrian jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 Avant 1.9 TDi 131KM ... czerwiec 2002r ... pakiet Sline .... pochodzenie Austriak

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Mam na imie Wojtek. Od tygodnia jestem posiadaczem Audi A4 1.9TDI BRB bez DPF-u Avant Navi+Biksenon. Mam nadzieje ze dolacze do grona fachowcow i bedzie mozna sie wiele dowiedziec oraz jeszcze wiecej pomoc w sprawach Audi ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

witam,

Przemek - jezdze A3 1,8 TSFI ,

Bydgoszcz

mam nadzieję, że forum się rozkręci

Pozdrawiam

Yankess

Opublikowano

witam nazywam sie lukasz wlasnie stalem sie wlascicielem audi a4 b7 awant 2005

Opublikowano

Witam wszystkich mam na imie Bartek i jestem szczesliwym posiadaczem audi A4 B6 2003 rok od tygodnia pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam, jestem nowym użytkownikiem tak forum jak i A4 Avant z 2005 roku, pozdrawiam.

Opublikowano

Witam serdecznie

Mam na imię Staszek. Od kilku miesięcy jestem posiadaczem a4 b7 1,9 tdi z 2007. Cieszę się, że trafiłem do ciekawej grupy miłośników audi. Liczę na wymianę poglądów i doświadczeń dotyczących eksploatacji a4.

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam nazywan sie Krzysiek

jezdze audi a6 c5 z 99 roku w benzynce i ciesze sie z tefgo jak dziecko :)

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów!

Jestem szczęśliwym posiadaczem "czterech kółek" A6 C5 2,8 QUATTRO 193 KM

i od jakiegoś czasy wspaniale się NIĄ bawię :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.Mam na imię Janusz.Od paru tygodni jestem posiadaczem A4 b6 z 2003 roku.Narazie jezdzi super,mam nadzieje że tak pozostanie.Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.z