robert2844 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 witam jestem Robert od wtorku audi a4 b7 2.0tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srubka1968 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam serdecznie na imię mam Jacek ,ksywa śrubka Mieszkam w Piastowie. Autko to świeży nabytek A4 B7 AVANT 1,9POZDRO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna2317 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Anna i własnie zaczynam się cieszyć Audi A6 z 2006r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beata Komorowska Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Cześć. Nazywam się Beata i od niedawna jeste szczęśliwą posiadaczką Audi A4 B5. To już 2 Audi w mojej rodzince, ale to jest tylko moje . drugie to mojego męża A6 quattro :-) pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł D Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edwardus Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam Mam na imie Adam i obecnie przebywam w UK.Od jakiegos tygodnia jestem posiadaczem Audi A3 8l 1.9TDI 110KM 1998.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam Moje Audi to A3 8L ASZ 130+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesus Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam,Od tygodnia jestem w posiadaniu Audi TT 8J i mam nadzieje, że znajdę czas na aktywne korzystanie z forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupier36 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam.Nazywam się Adam, jestem z Kościerzyny.Jeżdżę Audi A3 8P sportback. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien15 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam.Od niedawna posiadam audi a6 c5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LooK Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam, kilka dni temu zakupiłem moją pierwszą furę marki Audi - mam nadzieję, że znajdę tutaj sporo ciekawych informacji i porad.Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zkiryk Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam!Od kilku dni mam zabawkę o nazwie AUDI A3 z 1999r.Autko ma kilka usterek, stąd moje zainteresowanie tym forum.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro-haft Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 witam właśnie kupiłem a-4 b-7 s-line w automacie 2,0 TDI .NO i chcę sie coś o tym samochodzie dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4kazek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam! Od 3 tygodni posiadam A3 8l 1900ccm diesel z 2003r. Doprowadzam go do pełnej sprawności po poprzednim właścicielu, który chyba tylko lał paliwo i jeżdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejdaf Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam na imie mam Andrzej posiadam Audi A6 C5 2.5 tdi. pozdrawiam wszystkich uzytkownikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buniek4200 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogromca Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam!Właśnie stałem się posiadaczem Audi A4 B6 z 2002 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moro Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 WitamOd niedawna jestem posiadaczem A4 B6 Avant 2.0 benzynka w multitronicu (obecnie po remoncie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxiko Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam ,jestem uzytkownikiem kolejnego audii ,w chwili obecnej a4 B7,mam nadzieje ze wiele sie dowiem ale tez dodam coś od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowales Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Siemka jestem kowix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomosm Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 witam,kolegow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
almacore Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Szymczak Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Witam! Sławek z Wrocławia kulam sie A3 8L '98r AHF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario73z Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Mariusz. Od wczoraj jestem właścicielem A4 B6 avant. Miło dołączyć do grona innych właścicieli tej zacnej marki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslaus Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Hello, jestem JARO, od listopada przesiadłem się na A4B6 2001 2,0 w benzynie... To moje siódme auto: było: VW GOLF III 2,0 GTI, VW GOLF 1,9 TDI, MONDEO 2,0 TDCi '04, SORENTO 2,5 CRDi, MONDEO 2,0 TDCi '06, VW GOLF VI 1,6 BIFUEL '10.... a teraz coś tańszego w zakupie i bije pozostałe.... AUDI GóRĄ!!!Pozdrawiam fanów A4! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi