piablo Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assassin Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 CześćArek Paszel Audi A4 B6 1.9 tdi 130KM z 2002r.Woj. Lubuskie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyp Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witam wszystkich serdecznie, cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawzos Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witam nazywam Paweł Jezdze audi A4 Avant w dieselkuroczek 2007 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo078 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Cześć ! Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 2.5 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil82 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 witam wszystkich użytkowników marki Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekf Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie mam na imię Jacek samochód Audi 2,5 TDI kupiłem niedawno i będę wdzięczny za każdą pomoc POZDRAWIAM :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallence Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 hello wszystkim forumowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoDy Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 (edytowane) Siemano, jestem użytkownikiem Audi A6 C5 i mam nadzieje wspólnie będziemy rozwiazywać nowe tematy.Pozdro dla "Audi" heh Edytowane 9 Lutego 2011 przez MoDy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbis Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek3 Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam, nazywam się Wojtek, 21 lat, jeżdżę Audi A8 D2 4.2 z 1995 roku, pochodzę z białej podlaskiej, na codzień mieszkam w warszawie, można mnie spotkać na ulicach w audi na nr LPU... Miło mi że jest nas tu spora grupa, mam nadzieję, że będzie nas coraz więcej Pozdrawiam wszystkich Woj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoph Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Czesc od wczoraj posiadacz A4 1.9 Tdi b5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip11 Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam wszystkich ,jestem nowo zarejestrowanym forumowiczem,jeżdżącym A6 2.5TDI z 98 z którym od czasu do czasu występują mniejsze lub większe usterki co nie zmienia faktu że marka i jej użytkowanie jest piękne.jestem z lubelskiego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIE Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 (edytowane) Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!WITAM.JESTEM Z KIELC. DOPIERO ZACZYNAM PRZYGODĘ Z AUDI MAM AUDI A4 B6 BENZYNA 1,6. Edytowane 10 Lutego 2011 przez michał JAGODA# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike265 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam wszystkich użytkowników. Michał , Mikołow , A4 B6 1.9Tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4931 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam jestem Michał z Warszawy, jeżdźę A4 B6 1,9 TDI z 2004 r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavi Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 (edytowane) Witam! Paulina Gorzow Wlkp. jezdze A6 C6Pozdrawiam:) Edytowane 11 Lutego 2011 przez zavi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam! Jestem nowo upieczonym szczęśliwym właścicielem AUDI A6 ALLROAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czykicior Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam wszystkich! od jakiegoś czasu jestem posiadaczem A4 B6 1,9 Quattro z 2004r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stirlic Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam wszystkich! od jakiegoś czasu jestem posiadaczem A4 B6 1,9 Quattro z 2004r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stirlic Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam wszystkich! od jakiegoś czasu jestem posiadaczem A4 B6 1,9 Quattro z 2004r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek77 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiszon Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 witamjestem tomek jezdze a6 avant z 2010 . pozdrawiam wszystkich posiadaczy audi. jest to moj drugi z kolei audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SinSinSin Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników forum !Interesuję się motoryzacją , aspektami technicznymi , budową silników i nowinkami ze sfery samochodów.Na codzień jeżdżę Fiatem Stilo JTD , w przyszłości chciałbym kupić auto klasy średniej.Prywatnie jestem lekarzem , interesuję się amatorsko fotografią , jeżdżę na nartach , lubię wycieczki rowerowe , dobrze sobie ugotować a przez życiowe problemy i radosne chwile przechodzę z moją kochaną żoną . Pozdrawiam Wszystkich i życzę zdrowia , samych bezpłatnych autostrad , zero awarii i taniego paliwa ! Edytowane 12 Lutego 2011 przez SinSinSin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi