barteksos Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Witam wszystkich forumowiczów. :-)Jestem nowym posiadaczem Audi A4 i w poszukiwaniach cennych porad i informacji na temat mojego autka trafiłem na to forum. ;-DWierzę, że znajdę tu czego szukam ;-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazgulinio Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Witam Wszystkich serdecznie:) po wielu trudach i komplikacjach związanych z utworzeniem konta wreszcie udało się Mam nadzieje że dowiem sie od Was wielu ciekawych rzeczy i sam jesli tylko będę mógł podziele sie własnymi informacjami )pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasulec Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 witam, jestem Marcin dla znajomych Krasuleckupiłem A4 b6 jakieś 2 tygodnie temu, poprzednio miałem omegę,troszkę boli mnie zmiana napędu, ale przynajmniej rudy za mną się nie sypie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdh Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 witam radekaudi a4 b5 98 1.8 125 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiverr Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Witam , nazywam Się Daniel Kaczmarek. Dzisiaj własnie stałem sie wlascicielem audi a4 b7 avant z rocznika 2006 i 140konnym silnikiem diesla 2.0 ; ) Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze spotkamy sie na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyxX Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Witam,W ostatni piątek nabyłem Audi A4 B7 1.9 TDI Avant.Zrobiłem już ok. 800 km i żałuje że nie kupiłem go wcześniej Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tady Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Witam,Nazywam się Tadeusz, jestem z Gdańska i od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 1.9TDI.Mam nadzieję że na forum znajdę pomocne informacje oraz jeśli to będzie możliwe podzielę się swoją wiedza na temat tego modelu.Pozdramiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzySybirak Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Witam.Nazywam się Jerzy Kozioroski.Od kilku tygodni jestem posiadaczem Audi A4 ,1,9 TDI ,130KM z automatyczną skrzynią biegów.Nigdy wcześniej nie jeździłem z automatem.Mam nadzieję że na forum dowiem się więcej o obsłudze i eksploatacji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoly Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 witam , Piotrek AUDI B6 2002 AWX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxbmx2 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
missy120 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyllo Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Witam,Nazywam sie Michał i jestem posiadaczem auta z silnikiem 2.0 ALT 130HP. Silnik ma kopa, ale elektronika sie sypie, co raz musz kozystac z pomocy Forum Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
runner365 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Witam Forumowiczów, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieka4 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 witam , Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbcz Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Jestem użytkownikiem A 4, nawet mam taka ksywę, żałuje, że nie kupiłem szybciej chociaż nie nowego autka. P o z d r a w i a m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel0892 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Witam,Jestem pośiadaczem audi a6 c5 2,5 tdi Quattro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casperjack Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam Posiadam A4 1,8T z 2002 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menegroth Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam. Nazywam się Krystian i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 1,9 TDI.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin87 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam. Audi A4 B6 2003 1.8 T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kita Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich !!! Jestem posiadaczem autka A6 C6 2,4 benzynka+LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kita Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam ! moze ktos wie co sie dzieje ze nie moze mi sie załaczyć blokada kierownicy no i oczywiście jak to naprawić w A6 C6 2,4 benzynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas82 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 dzien dobry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viceroy Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 siema dzien dobry audi rulezzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel56 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jestem Paweł i posiadam Audi A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachol Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 WitamKrzysiek - posiadacz Audi A6 C5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi