Mateusz Rutkowski Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Witam, mam na imię Mateusz i zalogowałem się żeby zdobyć instrukcję PL do Audi A4 B7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggi Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Witam serdecznie wszystkich osiadaczy Audi!Od 5 lat jestem szczęśliwym osiadaczem A4 B5 1.9TDI a od dzisiaj A4 B7 1.9TDI.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słabiak Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Własnie kupiłem A4 avant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek39151 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam nazywam Jacekjeżdżę audi A 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki 85 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 witam.nazywam sie marek.jezdze audi a4 b6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Detem Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam, mam na imię Marcin i od niedawna posiadam b5 1.8T z 1999r. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyjo Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Bigos wita i pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathewpro Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam:) Mam na imię Mateusz i stałem się szczęśliwym posiadaczem audi a4 1.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam, nazywam się Sławek. Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem starej A3 (rok 2001). Mam nadzieję, żę znajdę tutaj sporo informacji na temat nowego nabytku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupskim Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam . Na imię mam Mariusz , jestem z Zamościa .Obecnie poruszam się A4 B6 z 2002 roku , ale juz się czai B7 3.0 z 2006 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romualdos Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam,nazywam się Romek od wczoraj jestem posiadaczem Audi A4 B6 1.6, na dniach postaram się zaprezentować mój samochodzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravwoj Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Siema, w sumie co tu pisać, będę zapewne częstym gościem forum, z wykształcenia jestem mechanikiem i uwielbiam majsterkować, pracuję w Policji i też to lubię. Z pewnością będę potrzebował Waszych fachowych rad. Audi A4 B7 Avant to moje pierwsze Audi i mam nadzieję, że będę zadowolony z tego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolipolii Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam, jestem świeżym posiadaczem audi.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam,mam na imię Przemek i jestem nowym uzytkownikiem Audi. Mam nadzieję, że znajdę tutaj wiele ciekawych i pomocnych informacji.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczech Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam,Mam na imię Marcin, właśnie zostałem właścicielem Audi A4 B7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyznaszmnie Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam,Michał z tej strony, śląsk. Mam nadzieję wkrótce stać się posiadaczem A8 D2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlmb Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 pozdrawiam z wlkp. jestem juz od paru lat posiadaczem a4 b5 jednak nadzedl czas na zmiany. na dniach kupuje nowa a4ke. bedzie to tym razem model b7. mam nadzieje, ze bede zadowolony tak jak z b5ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsteciu Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam!Jestem Dominik jeżdżę A4 b6 z 2002 roku.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efzet Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam, chwilowo bujam się A6 C5 2.5TDI V6 Quattro ojczulka, póki moje maleństwo nie zostanie naprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biesiada Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam!Mikołaj z tej strony , pozdrowienia z woj. mazowieckiego.3 tygodnie temu stałem się posiadaczem (mam nadzieję , że szczęśliwym) Audi A6 C5 Quatro 2,4 Benzyna +LPG, rok2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreizzo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Powitać, nazywam się Jura Jezdze A4 C6 z 2012 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryKelso Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Od 5 tygodni jestem szczęsliwym posiadaczem Audi A4 B6 1,9 tdi . POzdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynioo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 witam wszystkich posiadaczy i fanów audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszes Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 No witam wszystkich Z radością przystępuję do forum wraz z moim A6 z 2006 roku. Tomek Smolarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi