marcino8484 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam!Mam na imię Marcin, jeżdżę A4 B7 Avant z 2007 roku.Poszukuję instrukcji w języku polskim.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_nl Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam szanownych kolegow!Jestem Krzysztof, Od miesiaca jezdze Audi A3 8L ASZ, mam nadzieje, ze bede mogl liczyc na wasza pomoc, sam rowniez chetnie pomoge jezeli bede mogl.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi a4 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Jestem Elcia z Trójmiasta i od miesiąca jeżdżę Audi A4 1,9 TDI Avant. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekros Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam nazywam się Zbyszek jestem od niedawna właścicielem Audi A4B6Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony_p Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam serdecznie...Mam na imię Piotrek, jeżdżę od niedawna audi A4 B7, wcześniej miałem 80 B4.Powiem jedno, Gdyby teraz robili takie auta jak kiedyś. No ale cóż, tylko westchnąć można.Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam wszystkich jestem Tomek od paru miesięcy jeżdżę Audi a6c5 jazda nim to wielka przyjemnośćpozdrawiam i do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek83 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich audi fascynatów! Nazywam sie Mariusz od miesiaca jestem posiadaczem ładnej a4-ki b7 1.9 tdi jak narazie jestem zadowolony z wyboru i mam nadzieję ze tak pozostanie na dlużej.pozdrawiam wszystkich Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez mariuszek83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Czescmam na imie Dominik i mam Audi A4 Avant od ponad roku.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad7722 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam, mam na imię Marcin Audi a4 b6 mam od tygodnia jeszcze wiele przedemną pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
litKins Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam wszystkich!! Krzysiek z DSW posiadam Audi A4 b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3kc Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinfrach Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam wszystkichNiedawno zakupiłem audi A4 b6 i poszukuję do niego instrukcji obsługi.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag20554 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 witam wszystkich posiadaczy i fascynatow audijestem posiadaczem a4 1.9 tdi 130 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 witam wszystkich od tygodnia jestem posiadaczem audi a4 b6 1.8T wersjia amerykańska ma niby 170 koni jasna skóra czerny kolorek super autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 hej wszystkim LUCEK z tej strony ekranu mam pytanko na temat mojej audi mianowicie chodzi mi o radio i wyszukiwanie stacji jest to orginalne symphony 2 dlaczego jeśli wchodze w ręczne sterowanie fale przeskakują mi o dwi cyfertki np.93,1 i następnie 93,03 idzie coś z tym zrobić pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati888 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayabusa Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Witam Wszystkich i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms_gural Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 pieknie siem przywitac i pozdrowic wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kania Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, do usłyszenia na forum. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akcja96 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi-7 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Witam, Paweł z wilekopolski, posiadam b4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian820927 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Witam,Posiadam AUDI A4 1.9 TDI B6 full opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek a4 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 witam wszystkich jezdze w łodźi b4 i a4 b6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comper Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i407s Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam, jeżdzę audi a3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi