Sprewell8 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam wszystkich widze ze bardzo mile grono posiadaczy najlepszych autek na swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrula Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam. Mam na imię Andrzej i jeżdżę autkiem Audi A4 B6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mada_sp2 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam!Jestem nowym użytkownikiem tego forum oraz użytkownikiem audi a6 c5 2004 i poszukuję instrukcji po polsku,Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dulber Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam,Od wczoraj jeżdżę A4 B7 Avant TDI 2.0.Mam nadzieję na bezawaryjną i komfortową, na ile pozwala wielkość samochodu, bo przesiadłem się z Superb, jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mackeey Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam, miło mi że mogłem dołączyć do grona tego forum i mam nadzieję, że nie raz zostanie udzielona mi pomoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus277 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam! Jestem Marek i kocham Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyzmarekxyz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam jestem Marekod 3 lat używam audi a4 z 1997 roku z benzynowym silnikiem 1.8 w przyszłości chce się przesiąść na a4 b6 1.8T lub 3.0 koniecznie z napędem quattropozdrowienia dla załogi auditimes.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eladrin123 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam, jestem nowym użytkownikem audi a3. Mam nadzieje że forum pomoże mi rozwiązać ewentualne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyandy Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 WitamKupiłem niedawno A4b7 w dieselku 2.0- mam nadzieje że będzie służył bezawaryjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam wszystkich kupiłem Audi a4 i chcę się o niej trochę dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matwrz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Od kilku dni jestem posiadaczem Audi A6 C6 AVANT S-LINE QUATTRO 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asd8134 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Youngts Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Polska a3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dab Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Cześć i czołem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopel108 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam serdecznie z Londynu:)Kilka tygodni temu kupiłem AUDI A4 2.0FSI SE 2003 i do tej pory ma same plusy:) Mam nadzieję że i wy jesteście zadowoleni ze swoich autek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabolloo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 WitamJestem z Radomia, od 3 lat jezdze audi A4B6 sedan w dieselku.witam wszystkich na forum.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atussan Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Mam na imię Andrzej, jeżdżę Audi A4 2005 rok 2,0 TDI 140 KM. Pozdrawiam wszystkich miłośników samochód AUDI.atussan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supered Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 witam wszystkichred, śmigam avantem 80 1.9tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz5307 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam wszystkich użytkowników forum. Dzisiaj zostałem właścicielem Audi A3 1,9 tdi.Na razie będę korzystał z rad starszych doświadczonych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo7 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam wszystkich.Jestem szczęśliwym posiadaczem A4 AVANT 1.9tdi 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek23 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam,dopiero zaczynam jezdzić Audi A4 i nie wiem czego się spodziewać.Musze troche się z nim oswoić i mam nadzie, że forum będzie w tym pomocne.Pozdro dla wszystkich szczęśliwych posiadaczy Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuki_tsw Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich! Co prawda na co dzień jeżdżę czymś zupełnie innym niż Audi, ale niebawem będę montował na stanowisku badawczym w swojej pracy silnik BPG z A4 B7 (2.0 TFSI), więc szukam przeróżnych informacji na jego temat. Mam nadzieję, że to i owo za Waszą pomocą znajdę. elektronika Pozdrawiam serdecznie Marcin, Wieliczka Edytowane 24 Maja 2023 przez nuki_tsw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iko12 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 WitamNazywam Sie Tomek od niedawna jezdze a4 b6 trafilem na forum gdyz szukam instrukcji obslugi do mojej audi, bardzo spodobala mi sie funkcja ktora nie pozwala bez zalogowania cos pobrac poniewaz przez nia obejrzalem forum i zostane tu na dłuzej a tak zwyczajnie bym pobral i wyszedl co teraz okazuje sie dla mnie ze bylo by niesmaczne... .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justie3 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam Was,Od roku jestem szczęśliwą posiadaczką Audi A4 B7 z 2005r - 1.9TDI, 115KM, a obecnie zamierzam się przesiąść do A6 C6 z 2009r. - 2.0 TDI, 170KM.Mam nadzieję, że znajdziemy wspólny język i będziemy czynnie wymieniać się doświadczeniami ))Pozdrawiam wszystkich!Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUKASZ1984 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 WITAM,ŁUKASZAUDI A4 B6 ROK 2003 1.9TDI QUATTRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi