marst76 Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 (edytowane) WitamMam na imię Marcin. Mieszkam w Łodzi.Ale ponieważ moja kobieta mieszka w Lęborku często pokonuję traskę Łódź - Lębork.Jak na razie jeżdżę Corollą ale jestem blisko zakupu Audi A4 B7.W swoim opisie zamieściłem właśnie taki wybrany model Audi.Mam nadzieję, że to forum będzie pomocne przy dokonaniu wyboru dobrego egzemplarza.Pozdrawiam Edytowane 3 Września 2011 przez marst76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Siemka.Mam na imię Kuba - Kubik. W chwili obecnej mam już trzecie Audi. A6 C5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellator Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczówMarcin. Od roku prowadzę się z Audi A4 B5 1.9 TDI 110 KM, mieszkam w Rzeszowie. Pozdrawiam Edytowane 4 Września 2011 przez bellator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjks88 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 WitamWłaśnie nabyłem A3 8LPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitkop Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Witam,Mam A4 2,0 TDI 2005, 140 KM.Śmiga jak cacy.Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyr Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 (edytowane) WitamKupiłem A6 Allroad Quattro 3,0 TDI z 2008 r ,szukam polskiej instrukcjii obsługi.Pozdrawiam wszystkich serdecznie !krzyr Edytowane 4 Września 2011 przez krzyr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzeput Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 witam wszystkich serdecznieMam Audi A6 2,5 TDI 1999 ... mogę opowiedziec o zaletach i wadach auta .Przymierzam się do kupna Audi A8 4.2 benzyna , Interesuje mnie rocznik 2003-2006.Na co muszę zwrócic uwagę. ? Może kiedyś LPG ... Pozdrawiamtrzeput Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala01 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Witam,nazywam się Tomek, posiadam audi a4 b6 z 2004 r.serdecznie pozdrawiam wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwondol Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 witam wszystkich!pozdrawiam serdecznie calosc składu forum!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogan Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 hej wszystkim;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walerek49 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Witam ! rocznik 49, kierowca na stare lata od roku 2003.Pierwszy i jedyny samochód to Renault 19 z roku 1992.Zostałem nagle szczęśliwym posiadaczem Audi A3 8L 1.6 w benzynie z roku 2000.W problemach z tym modelem niewiele pomogę.Jestem rodzajem pijawki która chce skorzystać z doświadczenia innych . Wybaczcie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foczka712 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 WitamJestem WiolaJeżdżę Audi a4 1.9 tdiBędę tu częstym gościem...ciągle jakiś problem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nokianc5 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzkrell Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Witam.Mam na imie Zbigniew i jeżdżę Audi 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkosinski Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Witam,Jestem Łukasz, Audi A4 2.0 tdi 2005 to udany (ale nie do końca egzemplarz).Mam nadzieję, że znajdę tu kilka dobrych podpowiedzi ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekszcz Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Witamjestem Wojtekposiadam audi a3 od miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alez_84 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Witam,mam na imię Przemek, jeżdżę Audi A3 1.6 B rocznik 1999pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyracz Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Siema mam A6 2.4 1997r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioo Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 witam wszystkich serdecznieposiadam audiA3 1,9tdi 2001pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam miłośników audi. Na imie mam Dominik. Jestem w posiadaniu zajeżdźonej audi 100 C4, poj. 2.0 benzyna. Narazie nie ma się czym chwalić, ale są i dobre tego strony. Wymieniłem już łożyska, wahacz, uchwyty amortyzatorów, rozrząd tzn. pasek, termostat, pompe wody, troche grzebałem przy wtrysku mechanicznym. Wszystko tymi ręcami :) więc trtoszke moge pomóc w razie potrzeby. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo104 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam wszystkich Audi-kowcówJestem Witas, jestem z P-ń śmigam A3 8P 2.0 TDI z 2004 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1234 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam wszytskich mam nadzieje, ze pomożecie w wielu kwestiach ponieważ moim audi jest jeszcze troche do zrobienia. Z miła chęcia podizle sie rowniez moim dosawdczeniem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pchanke Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam, nazywam się Paweł, posiadam od niedawna Audi A4 B6 S-Line w benzynie.Fajny samochodzik.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beti3737 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam. Ponad dwa lata jeźdżę Audi A4 B7 2005r. 2,0 TDI. Obecnie przebywam w Holandii. Pozdrawiam forumowiczów. Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penio87 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi