Tadeusz F Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam wszystkich pięknie,od czerwca jeżdżę A6 w 3litrowym TD z 2005 roku i zobaczymy jak się będzie sprawował,pozdrawiamTadeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allehandro Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 6913Witam,Mam na imię Gabriel, jestem z Lublina i jeżdżę Audi A4 1.8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qristo4 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam wszystkich sympatykow marki od wczoraj dumny wlasciciel A3 ;} 2004 2.0 TDI Pozdrowienia dla forumowiczow szczegolnie tych z pod Londynu i Wlkp ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol01 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam jestem nowy i potrzebuje instrukcje obsługi do a6 c5 ma ktoś taką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark472 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam! Jestem Marek. Właśnie kupiłem audi A4 B6 sprowadzony z Holandii a muszę przyznać, że mam problem z Holenderskim... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam jestem od niedawna posiadaczem Audi A6 1,9 130 KM rok prod. 2004 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotek 27 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 witam mam audi a 4 z roku 2002 1,9 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotek 27 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 szukam instrukcji do klimatronika z roku 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polbol Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witajcie wszyscy, mam na imie Pawel. Jezdze A4 tdi 2004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekor Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 witam wszystkich zakupiłem mam a3 110 TDI 2000r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1508 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witam.Mam na imię Michał zakupiłem właśnie a6 2008 2.7 tdi szukam instrukcji.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesxv3z Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesxv3z Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 250 Nm przy 1.900..heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andborys Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witam wszystkich forowiczów. Moje Audi to A4 B7 kombi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasek2005 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witam wszystkich forumowiczów moje audi a4 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrusza Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 (edytowane) Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam wszystkich użytkownikuw audi nazywam się Andrzej i miszkam w Białymstoku . Wlaśnie kupiłem audi A6 kombi z 1999 roku. Edytowane 8 Września 2011 przez andrusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunioR Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam wszystkich tu obecnych;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario82 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam wszystkich forumowiczow. Jestem na etapie zmainy samochodu na A6 C6. Mam nadzieję, że mogę liczyć na Waszą pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleA4B7 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 witam,Właśnie nabyłem A4 B7 avant z 2005 roku i nie możemy się dogadac po niemiecku ze sobą, pilnie potrzebna instrukcja obsługi Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate82 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Pozdro z Italii!!! na co dzien jezdze audi a3 8P 2.0tdi 170km mysle ze znajde tu jakies ciekawostki odnosnie tego autka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalplj Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 witam wszystkich jestem szczesliwym posiadaczem S4 w nadwoziu B6 coraz bardzije sie mi to autko podoba nie forum sie rozwija oby było tu taj mnóstwo inf. na tatm naszych audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izkalp Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam,jestem Iza,mam piękne audi a4 b7 avant 2005 r 2.0 TDI tiptronic 140 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonGTI Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Witam wszystkich forumowiczówJestem Piotr, mam Audi A4 B6 Sedan (czarna) 1.9 TDI 131/153 KM Pozdrawiam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryhu Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 (edytowane) Serdecznie witam wszystkich fanów audi.Posiadam A4 b7 z USA. POZDRAWIMNadwozie SEDAN Edytowane 10 Września 2011 przez ryhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalce1989 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Cześć. Jestem Rafał, stałem się posiadaczem audi s4 sedan. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi