andreas88 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Cześć, mam na imię Andrzej, jestem z Krakowa,od tygodnia z uśmiechem na twarzy jeżdżę Audi A6 C5 1.9TDI z 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanysA3 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 witam wszystkich zapaleńców kupiłem A4 1.8T 190ps i mam nadzieje, że znajdę tu wiele istotnych i potrzebnych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonarro1 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Tomasz wita wszystkich. Posiadam AUDI A4 B5 1.6 Śmigam po Mazurach. Pozdrawiam AUDI maniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaku Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Witam wszystkich kochających 4 kółka. Włąsnie nabyłem Audi A4 B7 2007 rok, 140 km, 2.0 TDI. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tresk Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Siema,audi fo' life ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi a4 b7 white Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam wszystkich. dziekuję za to że mogę przebywać w tak zacnym gronie. pierwsze swoje audi kupiłem ponad rok temu i od tamtej pory wiem że nie będę miał samochodu innej marki.Pozdrawiam wszystkich OOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi a4 b7 white Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam wszystkich. Dziękuje za to że mogę przebywać w tak zacnym gronie. swoje pierwsze audi kupiłem ponad rok temu i dziś już wiem że nie będę miał samochodu innej markiPozdrawiam, Piotrek OOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumik Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem tego forum i szczęśliwym posiadaczem Audi Allroad!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosiek Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam. Jestem kobietą o ksywce Gosiek. Zainteresowałam się tym forum bo właśnie zakupiłam audi a6c5 i chciałabym lepiej poznać możliwości tego autka. To tyle na razie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgosiar7 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam serdecznie wszystkich klubowiczów. Mam na imię Małgosia od miesiąca posiadam Audi A3 jestem zauroczona tym autkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andykas Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow a4 od b1 do b8 i jeszcze b....Od paru dni jezdzę B7 140 konnym w kombi.Przyjemne wrazenia . Czego zyczę równiez Wam.andykas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz90 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Witam wszystkich Michał audi a4 B6 Polska;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlepY Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Witam wszystkich. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 Avant w wersji 3.0 TDI 255KM (chip) Quattro S-Line Plus. Samochód moich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jszg Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam . Jerzy z Zielonej Góry dziś kupiłem Audi A4 rocznik 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedFish Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Czesc tu RedFish. Witam wszystkich maniakow Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto83 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Witam wszystkich wadców pięrścieni... Jeżdżę A4 B7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiget Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Cześć, nazywam się Szymek i jestem świeżo upieczonym posiadaczem Audi A3 S-line 2,0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brygal1 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Witam z Kanady! Nazywam sie Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logo75 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandi Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 witam wszystkich dumnych posiadaczy oooo (audi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablosky Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 WitamNazywam się Paweł. Jestem posiadaczem Audi A4 Avant 2004 1,9 TDI. A wcześniej A4 1998 1,9 TDI. Interesuje mnie wszystko co jest związane z tym, żeby Audi hulało zawsze jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaj87 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 witam, Marcin, a6c5 w sedanie kupilem na poczatku sierpnia i pomalu poznaje jego glownie zalety. mam nadizeje ze bedzie nam sie dobrze wspolpracowalo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermanix Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Witam!Nazywam się Darek, od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C5 Sedan, 2.4 V6, 2002 r.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek85 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Witam jestem Mirek, mam Audi A6 C5 1998r w sedanie.Silnik 1,9 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Iha Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi