slap80 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Audi A4 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario12 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Elo Mariusz jestem A4 B7 1.9 tdi sedan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuziano Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Witam wszystkich!Jestem świerzym nabywcą ślicznej A4 b6 Avant. mam nadzieje znaleźc na tym forum wiele ciekawych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
323 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) WitamOd wczoraj jestem posiadaczem audi a4 avant z 2006 roku, pełna wersja s-line o pojemności 2l diesel; mam nadzieję że zakup mnie nie rozczaruje... Edytowane 30 Września 2011 przez 323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardM Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Witam wszystkich stałem się posiadaczem A6 C5 sedan, rocznik 2001. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrych5 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Witam od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B7 z 2007r. 2,0 TDI 140KM silnik BPW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacynko Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Witam, a ja od przedwoczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem a4 b6 z 2003 r. 2,0 FSI. cieszę się niemiłosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzd Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Witam! Mam na imię Dawid. Jestem posiadaczem A6 C5 z silnikiem 2,5 V6 TDI 150KM AFB tiptronik. Jest to wersja Avant kombi. Silnik po wymianie wałków uszczelniaczy i popychaczy koników na oryginalne od Bełtowskiego. Dziękuję za przyjęcie do grona klubowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audik8l Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Serdecznie witam wszystkich użytkowników forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david697 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników:) od niedawna mam AUDI A4 rocznik 2002 w wersji kombi. 2000cm3 benzyna 130KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitu Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Witam AllJestem Piotr i od pół roku jeżdżę Audi A 4 , trafiłem na te forum z nadzieją że trochę mi pomożecie z tą cudowną maszyną bo mam trochę problemów. Pozdrawiam i jeszcze raz witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamariusz Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Witam. Mariusz z woj. Lubuskiego. Dopiero zamierzam dokonać zakupu marki audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kot3czek Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 (edytowane) Witam nazywam sie emilobecnie jezdze audi A4b6 Avant w dieselkupozdrowienia z za odry Edytowane 2 Października 2011 przez kot3czek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klucho98 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Witam serdecznie. Nabyłem właśnie A4 B6 2003r w benzynie z holandii . Mam kilka pytań i liczę na owocną współpracę. Pozdrawiam Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adar19 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Witam Jestem właścicielem Audi A4 B6 2003r. Silnik 1.9 TDI 131 KM :-)))Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekT Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 (edytowane) Hej. Zakupiłem niedawno Audi A6 2.8 benzyna+lpg quattro 1998r . Coś się złego dzieje z samochodem proszę o pomoc Edytowane 2 Października 2011 przez TomekT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki1002 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Cześć,mam na imie Adrian. A3 posiadam dopiero od dwóch dni. Przesiadka z punto I jakoś szokiem nie była. Napisac zbyt dużo nie mogę o wrażeniach bo póki co kilometrów zrobiłem ze sto. Postaram się wielkiego syfu na forum nie zrobić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0zi Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Cześć.Dzisiaj stałem się właścicielem A4 B7 Avant z 2007.pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorba Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 witamjestem tomek , stałem się posiadaczem audi A4 B6 1.8 turbo 156kM kombi i poszukuję instrukcji aby się zaznajomić z obsługąpozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof64 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Witam serdecznie Forumowiczów, długo się zastanawiałem zanim podjęłem decyzję o zalogowaniu. Tematy poruszane na Forum żywotnie mnie interesują ponieważ posiadam 3 Audice 100 c4 2.6\niezawodna\, audi a6 2.5 tdi 150 km oraz wspomianą a6 3.0 tdi.wiedzą którą posiadam wynikajacą oczywiście z eksploatacji z przyjemnoscią się podzielę. Podzielam pogląd któregoś kolegi Forumowicza, że jak samochód to tylko produkt z INGOLSTAD. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof64 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Nadmieniam, iż przygode z firmą AUDI rozpocząłem od modelu 80 B3 1,8 e , oczywiście kolor czerwień meksykańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio-85 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Witam wszystkich miłosników AUDI.Od niedawna stałem sie właścicielem audi a4 b7 avant 2,0tdi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carver Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Witam wszystkich forumowiczow. Jestem posiadaczem A4 B6 od paru.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chester17 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Witam wszystkich na forum!!!Jeżdżę Audi A8 od roku. Miałem różne auta, ale odkąd przesiadłem się do mojej niuni, nie dorównuje jej żadne inne auto.Chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej o tym modelu. Polegam na waszej wiedzy.pozdrawiam wszystkichchester17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moruss11 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Witam wszystkich, posiadam b7 avant 2006 1.9 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi