morfi Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Witam, mam na imię Krzysiek. Jestem z południa kraju. Od czerwca jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Allroad C5 2.7 BiTurbo z 2001 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowawer Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Witam. Jestem Grzegorz. Prowadzę własny warsztat zajmujący się naprawą skrzyń biegów typu 5Hp19 TipTronic Zajmuje się również wszystkimi amerykańskimi autami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glad Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Witam kolegów jestem Daniel, od 3 lat użytkuje audi a4 b6 1,9 .pozdrawiam wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdetox Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Witam:) Mam na imie Grzegorz jestem muzykiem sesyjnym i studyjnym,posiadam Audi A8 D2 lift 2000 rok 3.3 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonGekko Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Cześć czołem:))Jak mawiał główny bohater mojego ulubionego Wall Street -chciwość jest dobra...Bardzo jej chciałem w końcu ją mam moja A4 avant B7:)))pozdrowienia dla wszystkich Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekbxl Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam serdecznie wszystkich!!! Jestem posiadaczem Audi A6 z 2005r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Witam wszystkich.Właśnie stałem się posiadaczem Audi A4 z 2003 roku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glodus1 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Witam wszystkich uzytkownikow na forum !!!poszukuje instrukcje obslugi do audi a6 c6 po polsku. 3,2 quattroZ gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk79 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Witam wszystkich użytkowników audi a3 8p bzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remi_K Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Witam,Remek, mieszkam w 3mieście, zacząłem właśnie przygodę z Audi, jest to A4 Avant z 2001 roku 130 konny diesel całkiem miło wyposażony, mam nadzieję, że będzie mi dobrze służył pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterVader86 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Witam forumowiczów!od niespełna roku jestem szczęśliwym posiadaczem audi b3 1.9d jest to moje pierwsze auto na które własnoręcznie zapracowałem i mam nadzieje ze mimo swojego wieku i przebiegu jeszcze długo mi posłuży. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopezzzos Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Witamy.Piotr i Agnieszka.Nowi i szczesliwi nabywcy Audi A4.Pozdrawiamy wszystkich uzytkownikow forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszmv Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 WitamMariusz od niedawna użytkownik Audi A4 B5 1998 avant dieselPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9876 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Witam!Posiadam Audi A4 quatro z 2001 roku.Nie mogę znalezsc instrukcji obslugi do tego modelu.Gdzie mozna to znalezsc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norki Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Witam Wszystkich użytkowników Audi. Sam jestem użytkownikiem TT.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylas Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Witam na forum.Poszukuję instrukcji do Audi A4 B7 z 2007 roku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylas Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Witam wszystkich i pozdrawiam.Poszukuję instrukcji do Audi A4 B7 z 2007 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcc82 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Witam wszystkich nie dawno kupilem a4 2.0 disel avant 2005 wlaczam sie do forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzosz Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witamposiadam audi a4 b6rok 2001 1.9 tdii szukam instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielka Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam wszystkich,Obecnie jestem szczęśliwą posiadaczką audi a4 b6 3.0i oraz a4 b7 2.0 TDI Poza tym zagorzała fanka marki Opel, a mianowicie Omega 2.6 Chętnie pomogę, podpowiem, doradzę w sprawach związanych z działalnością mojej firmy.Pozdrawiamarielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1960DB Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam.Po wielu wysiłkach ( ogladałem przynajmniej 15 avant i ze 10 allround) nabyłem 2,5 Tdi allrounda.Do zrobienia jest wiele ale sądze że dam rade jak nie to przeciez jest takie forum gdzie są mądrzejsi i bardziej doświadczeni to chyba pomogą....... choć dobrym słowem.Marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriup Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam niedawno stalem sie posiadaczem auta tej wspanialej marki i mam nadzieje ze czegos wiecej sie dowiem na tymze forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basis_ Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam wszystkich użytkowników, jestem szczęśliwym posiadaczem audi A4 B6 i mam nadzieję że to forum będzie pomagało mi w rozwiązywaniu problemów związanych z użytkowaniem tego samochodu, których mam nadzieję będzie jak najmniej : )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitt Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam jestem z Torunia. Mam A4 B7. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matip111 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 siema jestem mateusz od pol roku jezdze audi a4 cabrio jetem z katowic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi