Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów.Mam na imię Paweł od 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 1,9 tdi AVANT.

Mieszkam w woj. Warmińsko-Mazurskim. POZDRAWIAM

Opublikowano

Witam i pozdrawiam użytkowników forum, jestem również szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 1,9; dzięki forum będziemy mogli wymieniać się doświadczeniami w używaniu naszych furek!

Opublikowano

Cześc witam wszystkich :-) mam na imie Łukasz jezdze audi a4 b5 1.9tdi (115km ) 2000r.(kombi) juz ponad rok .Autko spisuje sie jak narazie bardzo dobrze ,wygodne na dlugie trasy:-) ....Pozdrawiam....

Opublikowano

Witam nazywam się Bogdan audi to jeszcze nie mam interesuje mnie naprawa elektroniki we większości furek i nie tylko ,pozdrawiam i cieszę się że trafiłem na to forum.

Opublikowano

Paweł z Świętokrzyskiego wita Wszystkich fanów i użytkowników Audi. Od niedawna posiadam A4 B7 1,9 TDI 2006r. i jestem bardzo zadowolony z tego auta. Pozdrawiam Wszystkich!

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Qba i smigam Audi a6 z 2009r. w dieselku. Witam was wszystkich.

Obecnie z uwagi na to, że audi jest z Niemiec poszukuje instrukcji obsługi w j.polskim

Z góry dzięki za pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Cześć jestem Anka i właśnie stałam się współwłaścicielką audi A6 allroad a z nim instrukcji obsługi po włosku. Szukam po angielsku lub po polsku :)

Edytowane przez Anka
Opublikowano

Cześć tu Jacek od kilku dni stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 avant, mam nadzieję

że to forum pozwoli mi uzyskać więcej informacji nt użytkowania i eksploatacji tej marki.

Pozdrawiam wszystkich userów AudiTimes

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Witam! Nazywam się Adam jestem posiadaczem A3.Pozdrawiam