miszka1005 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 witam właśnie nabyłem audi a6 2.4 automat zobaczymy jak to będzie ponieważ mam bardzo niemiłe wspomnienia z samochodami niemieckimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tstasiu Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam mam na imię Stasiu od miesiąca jestem posiadaczem audi a4 b6 sedan 1,9 tdi 131 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limariusz Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam Wszystkich. mam audi a100c4 rocznik 1992 benzyna/gaz i całą masę problemów z napędem.mam nadzieję że znajdę na tym forum odpowiedż na kilka problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albur Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam w tym zacnym gronie.To już moje trzecie audi, teraz jeździmy z żoną A6 3.0 tdi avant z 2007 i A6 2.5tdi z 2004.Jak mnie będzie stać to dalej się będę trzymał tej marki.Pozdrawiam wszystkich forumowiczówJurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smallfoot7 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 witam,od ponad roku jestem szczesliwym posiadaczem a4 b6 AVF Avant. Autko sprowadzone z włoch ale w srodku super utrzymane. z zewnatrz tylko zderzaki troche porysowane a reszta ok.Przebieg wpisany w ksiazke w zeszlym roku to ok 90 tys (choc pewnie ze 100 trzeba dodać będąc rozsądnym) w zeszlym roku dałem za niego 36 tys wiec nie była moze okazaja ale w porownaniu do innych ogladanych stan naprawde dobrySuper autko i poki co bezawaryjna jazdapozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal74 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 witam z holandii od 2 lat a6 .pozdro dla wszystkich.moze ktos mi cos pomorze bo ja tylko jzdze ,silnik to czarna magia dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superbream Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam serdecznie jestem posiadaczem audi a4 b6 (1,9tdi AWX) w pięknym - jak dla mnie kolorze niebieskim z racji tego że jestem początkujący jeśli chodzi o tematykę audi to szukam porad innych użytkowników pozdrawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolek Szyszka Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matafix Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 WitamMateuszAudi A31,9 TDIpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audcar Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam wszystkich, niestety musiałem się pozbyć swojego Audi, ale póki co mamy auto żony TT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychomega Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 cześć.jestem nowy.potrzebuje pomocy na temat audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekSSK Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam, mam na imię Tomek, od dwóch dni jestem posiadaczem A4 B6 1,8T 2002r. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jololuzak Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam mam na imię Grześ i od 2 miesięcy jestem posiadaczem Audi A6 C5Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TT02 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Witam wszystkich, mam na imię Tomek od tygodnia jestem posiadaczem Audi A4 B7 i jak na razie jestem zadowolony oby tak dalej.Pozdrawiam wszystkich gorąco. Edytowane 24 Listopada 2011 przez TT02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansell31 Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Siema, mam na imię Paweł i planuje kupno Audi TT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilusss93 Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Witam Kamilaudi a4 b6 131 ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GolemoR Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 WitamMam na imię LeszekMam A4 B6 Avant w dieslu z 2002r i cieszę się nim od 2 dni.Mam nadzieje wiele się od Was dowiedzieć i nauczyć a i z biegiem czasu podzielić się własnymi doświadczeniami.Jeszcze raz pozdrawiamLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batusia Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 CZeść. Nazywam się Beata. Od 2 miesięcy jeżdzę audi a4 b6.Samochodzik sprowadzałam z Niemiec. Rocznik 2003/2004.Jak narazie jestem bardzo zadowolona i nie zamierzam go zmieniać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ole Ale Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Mam na imię Arek, jestem z Lubina (Dolnośląskie).Od kilku dni mam:Audi A4 B7 Avant - rocznik 2005z nawigacją ENS czy jakoś tak.Auto jest sprowadzone z Włoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sati 33 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 witam wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kros Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam,Mieszkam w WarszawieMam Audi A4 B6 /Avant/ 1900 TDI z 2004 r.(kupiłem w 2007 r.)Przebieg ponad 200 tys. km. Wymagał trochę remontu: rozrząd, turbinka, układ hamulcowy.Zużycie paliwa ~6.8 [l/100].Osiągi dobre, gorzej z drogami.Pozdrawiam wszystkich użytkowników.Kros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuban Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam,Jestem z Wawy i od tego roku jeżdżę a3 z 2006 roku.PozdrawiamKuban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi_Quatro Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam wszystkich, mam na imię Robert jestem z Wrocławia, a moją A6 jeżdżę już 4 lata i cieszę się, że służy mi dobrze. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawlak Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 WitamJestem Marcin i od 2 dni posiadaczem Audi A3 2.0 TDIPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi