mmmmm2010 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 no cze tez postanowiłęm wejsc na wyzszy lewel w jeżdzie samochodem i kupiłem audi a4 b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli80 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam wszystkich audi maniakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calywtrawie Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 witam wszystkich, pozdrowienia z Gdanska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgielek1 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witammam na imie Przemek i okolo miesiaca temu kupilem audi a4 b6 sedan 1.8T sport (163KM wersja)Bryczka fajna, cieszy oko, osiagi tez niczego sobie, spalanie ... to zalezy od ciezaru mojej stopy ale do ekonomicznych aut to niunia sie nie lapie Dwa dni temu kupilem paski led do podswietlenia zewnetrznych klamek i wlasnie szukam kogos kto moglby mi podpowiedziec jak je podlaczyc pod wewnetrzne swiatlagdyz chcialbym aby sie zapalaly i gasly razem z nimi.z gory dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam wszystkich, od kilku dni mam Audi A4 Avanti 1.9TDI 2002 rok, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulej77 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Cześć mam na imię Artur i od wczoraj jeżdżę Audi A4 B6 Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Różak Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam jestem Adi i jeżdżę Audi A3 ;p Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwiedziu Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Witam,Będę miał A4 B6 1,9 TDI 101 KMBędę bo właśnie jedzie z BelgiiJestem z BolesławcaPozdrawiam wszystkich forumowiczów i miłośników Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas1215 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 SIemanko jestem Łukaszpochodze z radomia ijeżdżę sobie piękną audi A4 z silnikiem disela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VWonline Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris33.76 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam,nazywam się Krzysztof i jestem posiadaczem audi a4b5Pozdrawiam wszystkich użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewabiros Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam wszystkich, właśnie rozpoczynam jazdę moim świeżo zakupionym audi a6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ophiel Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Cześc wszystkim szczęśliwym posiadaczom AUDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelw86 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam. Paweł Audi a4 avant 1.9tdi 2003r Sieradz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedrox Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam Serdecznie,Piotrek z Głogowa, szczęśliwy posiadacz Audi A4 B6 AVANT 1.9 TDI 120kW (chip) 2002rok, zawieszenie sportowe H&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam! Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych właścicieli Audi A4. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkelB Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Cześć wszystkim,nie ma lepszego wozu niż AUDI Mój to: A4 b6 1.9d 2002r pozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
respekt3 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam wszystkich audikowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek.g Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 cześć pragnę przywitać się z forumowiczami , jestem posiadaczem audi a4 avant B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart10001 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 witam jak narazie jestem szcześliwym posiadaczem a6 4na4 coś pieknego z silnikiem 2.7 benzyna juz nigdy nie kupie innego samochodu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oshizo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Witam wszystkich na forum Mam na imię Kamil i mieszkam od niedawna w Warszawie.Jestem świeżo upieczonym posiadaczem A4 B6 w wersji AVANT z roku 2002, 1,9 TDI 130KM.Niedługo postaram się pochwalić swoim cudeńkiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zincatura Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Cześć jestem MarianMam wypasioną furkę A8 w gaziku i fajną niunię z którą lubimi sobie pojeździć..... wiecie co mam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawa83 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Witam nazywam się Sławek od kilku dni jeżdżę starym ale jarym audi 80 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 WitamMam audi a4 b7 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śliwa Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam szystkich Użytkowników .Mam na Imie Sławek , mieszkam w Poznaniu od miesiaca jestem posiadaczem Audi A4.Autko jest z 2006 roku , silnik 2,7 TDI i o ile pamiętam 180KM.Jest to moja pierwzsa przygoda z Audi dotychczas byłe posiadaczem głównie Fordów.Wiem co myślicie Ford g...... wart ale ja szczerze mówiac nie narzekałem.Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi