Waldemar Kuś Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam,Jeżdżę Audi A4 2L TDI od niedawna. Mam nadzieję że tutaj dowiem się czegoś więcej na temat tego autka. Jak narazie żadnych zastrzeżeń do tej marki, chociaż słyszałem że 2l w dieslu to niezbyt udany eksperyment grupy vw. Posiadam też Mazdę 6 TS2 i tam silnik praktycznie taki sam wydaje się dużo żwawszy. Ale to mi wyjaśni mam nadzieję to forum,Pozdrawiam wszystkich i życzę z tego miejsca wesołych świątWaldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkol Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam wszystkich na forum. Mieszkam w Rzeszowie.Jestem posiadaczem AUDI A3 1,9 TDI ALH z 1998 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej19655 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 WitamMam Audi A4 2.0TDI B7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomikbxl Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam z Belgii i pozdrawiam użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Kłos Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam jestem Tomekod 12 lat jezdze tylko Audi . Teraz znow czas na zmianę na nowszy model C6Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam wszystkich użytkowników tych pięknych aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modzel Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 hej,nazywam się darek zostalem od niedawna szczęśliwym posiadaczem audi A4 B6 1,9TDI 131KM i bede szukał na tym forum odpowiedzi na irytujace mnie pytania o samochodach audipozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze wesołych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek70 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam. Piotrek Audi A4 B6 Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MArbas01 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Cześć.Od niedawna mam B7 2006 3.2 quattro i nie chce z niej wysiadać heheKomfort połączony z w miarę przyzwoitymi osiągami pozwala cieszyć się tym autkiem w trasie,w mieście troche serce boli jak patrze na spalanie hehAle nie jest tak źle bo jestem przyzwyczajony do większego Pozdrowienia także z klubu Honda S2000 bo jeszcze jestem jej posiadaczem nie wiem jak długo ale jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slomka0712 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam. Jestem Marcin. Moje nie dawno zakupione autko to audi A4 B6 Avant. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2202 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam , jestem Bartek , posiadam Audi A4 B6 1.9 TDI 130km. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertbajor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Witam . Niedawno kupiłem A6 C5 z silniczkiem 2.8. Jestem nowym użytkownikiem tej szanownej marki i chciałem pozdrowić wszystkich na tym forum. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik9922 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Witam mam na imię Mateusz i śmigam tylko Audisiami A4 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwow Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Witam!audi a4 2004 rok 1.9 tdi bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Kazik Audi A4 B6 1.9 TDI 135 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qemot Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Hej tu TomekJestem posiadaczem Audi A3 1.6 benzyna z czego jestem nizmiernie dumny. Liczę na pozyskanie cennych info z tego forum dotyczących mego audika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yataman Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Witam Wszystkich,Od pół roku mam piękną B6 1.8T Quattro amerykańskiej krwi o mocy 180KM, której nie da się odnaleźć w zestawieniach ubezpieczycieli. Pierwszą moją miłością była B5 z 95 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI693 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników!Przy okazji ZDROWYCH WESOŁYCH SPOKOJNYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keraj Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Witam Jestem posiadaczem Audi A4 B6 Sedan 2.0Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coschi Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Witam! Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką audi A4 B7. Wszystkich równie szczęśliwych serdecznie pozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBonator Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam! Od tygodnia jestem posiadaczem A6 2.5 TDI AVANT (Quattro) z 2000 roku.Pozdrawiam wszystkich użytkowników, i liczę na wzajemną pomoc w sprawach OOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yorba Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 hej hejod niedawna mam dostep do A4 moich rodzicow i szukam informacji nt uzytkowania.ladnie toto jezdzi pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus143 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 WitamMam na imię Bartek. Mieszkam w Starej Kiszewie , wioska położona w województwie pomorskim. Od roku posiadam Audi A4 B6 ,lecz wzorowane na S4 2003 rok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eco Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam.Mam na imię Sławek. Mieszkam w okolicach Lublina. Właśnie stałem się właścicielem Audi A6 c6 z 2006 w sedanie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drdala Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam jestem Grzesiek. Jeżdżę audi a4 b6 2002r 1.9 TDI 130KM AWX od prawie 2 lat. pzdr all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi