bonzaj88 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 witammam na imię Pawełod niedawna jestem posiadaczem audi i chciał bym zasięgnąć niezbędnej wiedzy z tergo Forum by jeszcze bardziej Cieszyć się z przyjemności jazdy tym autem.pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy85 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Witam wszystkich:) Jestem nowym użytkownikiem forum oraz mam nadzieję , że szczęśliwym posiadaczem nabytej A4 Pozdrawiam serdecznie:) Edytowane 4 Stycznia 2012 przez Lysy85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedi007 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 witam,nazywam sie Jarek, moje auto to Audi a4 b6 1.8T quattro,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madzikson Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 witam z Belgii,Zakupilam tydzien temu A3 rocznik 2004. PIEkna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_E46 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 WitamAdrian jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 Avant 1.9 TDi 131KM ... czerwiec 2002r ... pakiet Sline .... pochodzenie AustriakPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olivier Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam ma, na imię Olivier posiadam moja ukochaną A4 1.8T 2002r. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam,Mam na imię AlaPosiadam Audi A4 B7Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoytecB7 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 WitamMam na imie Wojtek. Od tygodnia jestem posiadaczem Audi A4 1.9TDI BRB bez DPF-u Avant Navi+Biksenon. Mam nadzieje ze dolacze do grona fachowcow i bedzie mozna sie wiele dowiedziec oraz jeszcze wiecej pomoc w sprawach Audi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankess Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 witam,Przemek - jezdze A3 1,8 TSFI ,Bydgoszczmam nadzieję, że forum się rozkręciPozdrawiamYankess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
framugx Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 witam jestem Eryk mam audi a4 2005 2.0t fsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krumpel225 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam. Jestem Darek. Wczoraj się zarejestrowałem dopiero. Pozdrawiam wszystkich PS: Audi górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icedaro Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich uzytkowbików. Audi A 4 B6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korneliusz Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 WitamKorneliusz z Głogowa Audi jeszcze nie mam, ale planuję zakup, dlatego chciałbym trochę o nich jeszcze poczytać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aud Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 witam nazywam sie lukasz wlasnie stalem sie wlascicielem audi a4 b7 awant 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar248 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam wszystkich mam na imie Bartek i jestem szczesliwym posiadaczem audi A4 B6 2003 rok od tygodnia pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlawy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam, jestem nowym użytkownikiem tak forum jak i A4 Avant z 2005 roku, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaha Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziubek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam serdecznieMam na imię Staszek. Od kilku miesięcy jestem posiadaczem a4 b7 1,9 tdi z 2007. Cieszę się, że trafiłem do ciekawej grupy miłośników audi. Liczę na wymianę poglądów i doświadczeń dotyczących eksploatacji a4.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacq331 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzydond Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam nazywan sie Krzysiek jezdze audi a6 c5 z 99 roku w benzynce i ciesze sie z tefgo jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi220 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam wszystkich forumowiczów!Jestem szczęśliwym posiadaczem "czterech kółek" A6 C5 2,8 QUATTRO 193 KMi od jakiegoś czasy wspaniale się NIĄ bawię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin a6 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 siema wszystkim jestem posiadaczem a6 c5 2.4 quattro 180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanito2 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witam. nazywam sie Marcim.jestem szczęśliwym posiadaczem audi A4 B7 Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz74 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witam.Mam na imię Janusz.Od paru tygodni jestem posiadaczem A4 b6 z 2003 roku.Narazie jezdzi super,mam nadzieje że tak pozostanie.Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senwil Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witam!Mam na imię Mateusz. jestem posiadaczem Audi A4 B6 z 2004 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi