Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od kilku mc jezdze Audi A4 B7 z 2006r. To Avant w dieslu. Poprzednio rowniez jezdzilem Audi, jednak stara A6 C5. Autko bylo swietne, poniewaz mialo silnik V6, jednak lata robily swoje...Stracilem cierpliwosc, gdyz wiecej stslo u mechanika, niz w moim garazu:)

Teraz jest znacznie lepiej, choc brakuje mi dzwieku V6...

pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam!

Z tej strony Adrian, od kilku miesięcy bujam się A6 C5....normalnie kocham ten wóz;)

Pzdrófka;P

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH SERDECZNE.

CIESZE SIE ZE MOGE BRAC UDZIAL W TWORZENIU TAK FAJNEGO SERWISU..

POZDRO

Opublikowano (edytowane)

Siemanko :) jestem Łukasz :P

Jestem z Radzionkowa i pracuje jako kierowca :P

Od niedawna posiadam A3 1,8T mam nadzieje że na forum dowiem sie wszystkiego o tym modelu :)

Edytowane przez Łukasz Sadowski
Opublikowano

Czołem B)

Kupiliśmy właśnie dla żony A3 8P /2004/ i będę pewnie czasami poszukiwał jakiś użytecznych informacji - sam jeżdżę Jeep-em Cherokee i w razie pytań odnośnie spraw technicznych 4x4 służę chętnie pomocą :rolleyes:

Opublikowano

Witam wszystkich Forumowiczów od jutra staje sie posiadaczem Audi a3 2005 zmiana z modelu Audi A3 1999 więc cały czas wierny marce Pozdrawiam

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam Wszystkich, jestem posiadaczem audi a4, potrzebuje instrukcje obsługi. Pozdrawiam Wszystkich

Opublikowano (edytowane)

Witam !

Od paru miesięcy jestem użytkownikiem w/w AUDI i chciałbym się o nim dowiedzieć jak najwięcej, a także podzielić się własnymi uwagami.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników

Edytowane przez emeryt1
Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam wszystkich mam na imie paweł i jestem z okolic wrocka.mam audi 100 c4. bardzo poczciwą staruszke z 1983r.

Opublikowano

Witam Wszystkich - Michał ze stolicy Wlkp, moje "cztery kółka" to A4 1,9 TDI - nic tylko płynąc przez drogi :) pozdrawiam

Opublikowano

Witam z Zabrza, nazywam się Włodek. W tym roku wsiadłem do audi a6 c5 avant z 2002 disel. Poszukuję polskiej instrukcji obsługi. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich

Mieszkam na Podkarpaciu.

Rozpocząłem właśnie przygodę z Audi A4 B7 Avant 1,9TDI. Mam nadzieje, że to będzie sama przyjemność.

Opublikowano

Witam nazywam się Alek.

Od pół roku jestem posiadaczem Audi A4 B6 1,8T 2001r.

Mam nadzieje, że te forum pozwoli mi rozwiązać kilka problemów.