matt316316 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam. Od kilku mc jezdze Audi A4 B7 z 2006r. To Avant w dieslu. Poprzednio rowniez jezdzilem Audi, jednak stara A6 C5. Autko bylo swietne, poniewaz mialo silnik V6, jednak lata robily swoje...Stracilem cierpliwosc, gdyz wiecej stslo u mechanika, niz w moim garazu:)Teraz jest znacznie lepiej, choc brakuje mi dzwieku V6...pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheriff Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 WitamPoszukuje informacji technicznych nt. S4 w budzie B5 więc trafiłem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozmaryn Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam,Od niedawna jestem właścicielem Audi A4 B6 Avant 2002 1,9 dieselPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pritend Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam od kilku miesięcy posiadam Audi A4 awant. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperos57 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam!Z tej strony Adrian, od kilku miesięcy bujam się A6 C5....normalnie kocham ten wóz;)Pzdrófka;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGSA Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNE.CIESZE SIE ZE MOGE BRAC UDZIAL W TWORZENIU TAK FAJNEGO SERWISU..POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meitner99 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam użytkowników forum. Mam na imię Mateusz, jestem z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutger Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutas13 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam> Jestem nowym urzytkownikiem samochodu audi a4(B5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Sowiński Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam Mam na imie Piotrek i mam Audi A3 z którym mam mały problem. Nigdzie nie moge znalesc jakiegos poradnika z serii "sam naprawiam". Jesli ktos pomógłby mi w jaki kolwiek sposób zapraszam i z góry dziękujepozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Sadowski Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Siemanko jestem Łukasz Jestem z Radzionkowa i pracuje jako kierowca Od niedawna posiadam A3 1,8T mam nadzieje że na forum dowiem sie wszystkiego o tym modelu Edytowane 22 Stycznia 2012 przez Łukasz Sadowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo_1969 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Czołem Kupiliśmy właśnie dla żony A3 8P /2004/ i będę pewnie czasami poszukiwał jakiś użytecznych informacji - sam jeżdżę Jeep-em Cherokee i w razie pytań odnośnie spraw technicznych 4x4 służę chętnie pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceman76 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Witam wszystkich Forumowiczów od jutra staje sie posiadaczem Audi a3 2005 zmiana z modelu Audi A3 1999 więc cały czas wierny marce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławur Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam Wszystkich, jestem posiadaczem audi a4, potrzebuje instrukcje obsługi. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david958 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 WItam! Jestem Dawid mam a4 b6 avant 1.9 tdi awx 2001r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anules Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 witamod kilku dni mam Audi A3 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emeryt1 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Witam !Od paru miesięcy jestem użytkownikiem w/w AUDI i chciałbym się o nim dowiedzieć jak najwięcej, a także podzielić się własnymi uwagami.Pozdrawiam wszystkich użytkowników Edytowane 23 Stycznia 2012 przez emeryt1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! witam wszystkich mam na imie paweł i jestem z okolic wrocka.mam audi 100 c4. bardzo poczciwą staruszke z 1983r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozixxx13 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam, posiadam Audi A4 B7 2.0 TDI 140 KM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_kw Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam Wszystkich - Michał ze stolicy Wlkp, moje "cztery kółka" to A4 1,9 TDI - nic tylko płynąc przez drogi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madlen156 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Cześć jestem MagdaMam Audi A4 B8 Sedan 2010 i poszukuję polskiej instrukcji obsługi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOST-T Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam z Zabrza, nazywam się Włodek. W tym roku wsiadłem do audi a6 c5 avant z 2002 disel. Poszukuję polskiej instrukcji obsługi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cpawel55 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam.Nazywam się Paweł. Mam Audi A3 2003 1,9 TDI 105KM. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BKrzycho Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam wszystkichMieszkam na Podkarpaciu.Rozpocząłem właśnie przygodę z Audi A4 B7 Avant 1,9TDI. Mam nadzieje, że to będzie sama przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam nazywam się Alek.Od pół roku jestem posiadaczem Audi A4 B6 1,8T 2001r.Mam nadzieje, że te forum pozwoli mi rozwiązać kilka problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi