Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów :)

Mam na imię Wojtek

Jeżdzę Audi 80 B3 1.8 S, lecz rozglądam się za A4 B6 1,9 TDI 130KM - cięzko znalezc dobrą sztukę, ale się nie poddaję.

Pozdrawiam forumowiczów!

Opublikowano

cześć, tu Przemek.

Jeżdżę AUDI C3 CYGARO i pojawiłem się tutaj ponieważ jestem zmuszony go sprzedać :-((( Ciężko mi będzie się z nim rozstać bo jest w idealnym stanie (sprowadzony w 2004) garażowany..bezwypadkowy...aż brak mi słów jak myślę że będę musiał go sprzedać... :-(

Opublikowano

Witam,

Jestem posiadaczem Audi a4 b7, autko godne polecenia.

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy tej marki.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam. Jestem Robert. Od lipca jeżdżę A6 c5 3,0 quattro. Jestem zadowolony.

Opublikowano

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Witam serdecznie wszystkich, mam na imię Marcin, warmińsko-mazurskie. Wcześniej było i nadal jest :rolleyes: Audi B4 Avant 1.9 TDI, obecnie A8 2.8 Benzyna+LPG.
Pozdrawiam wszystkich. :)
Opublikowano

Witam serdecznie, nazywam się Piotr, mieszkam w Rybniku i od niedawna jestem posiadaczem slicznej a6 c5 1.9 tdi w sedanie

Opublikowano

Witam,

mam na imie Andrzej i od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem A6 C5 w dizlu. Mam nadzieje ze zdolam komus w jakis sposob pomoc swoimi doswiadczeniami, pozdrawiam.

Opublikowano

Witam!Mam na imie jacek jestem z katowic,swoja przygode z AUDICZKAMI zaczolem piec lat temu.pierwsza byla 80 B3 1,8 benzyna,potem B4 2000 benzyna nastepnie B4 2,6 v6 no i teraz przyszla pora na AUDI A6 2,8 V6 QUATTRO.wszystkie autka byly oczywiscie w sedanie

Opublikowano

Witam i pozdrawiam wszystkich posiadaczy "czterech kółek"

Od pół roku bezproblemowo podróżuję A4 B5 2.5 TDI Avant '99

Opublikowano

HEJ MAM NA IMIE DAREK MIESZKAM W LONDYNIE JEZDZE AUDI A6 KOMBI 2008ROCZNIK DIESEL

Opublikowano

Witam nazywam Mariusz

Od 2 lat mam Audi A4 3.0 TDI Quattro,

Jestem bardzo z niego zadowolony.

Mam na dzieję że dzięki forum znajdę wiele praktycznych uwag odnośnie

utrzymania mojego Audi.

pzdr