Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.Gerard z

Białej Podlaskiej. Jeżdżę A6 C5 tdi avant.Pozdrawiam.

Edytowane przez Giero
Opublikowano

Cześć. Mam na imię Grzesiek od dwóch lat posiadam audi a4 b6 2.0 . Pozdrawiam wszystkich Audi-maniaków

Opublikowano

Witam Wszystkich użytkowników i miłośników Audi

od niedawna jestem użytkownikiem Audi A4 B7 2005r 1,8T - czy szczęśliwym to się zobaczy :) ale zawsze chciałem miec cosik z czterema kółkami na masce:P

Opublikowano

Cześć. Jestem Jerzyk. W kwietniu odbieram moje pierwsze Audi A4 B7, 2007 1,9

Opublikowano

Witam. Mam na imię Daniel. Od paru lat 'używam' tylko Audi ;) bylo juz a4 b5,b6, aktualnie jest b7 ;)

Opublikowano

Cześć

Jestem posiadaczką Audi A4 i często korzystam z różnych forum w odpowiedzi na moje zapytania.

Aż w końcu trafiłam do Was. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

posiadam Audi A4 B6

Sądzę, że forum pomoże mi w ewentualnych problemach, które mogą wystąpić przy moim autku

pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum oraz Audi:)

Posiadam od 3 miesięcy Audi A3 1.6 benzyna i jest ok;)

Opublikowano

Witam wszystkich :D

Od niedawna jestem posiadaczem Audi 100 c4 z silnikiem 2.4D i jest w nim straszny balagan w elektryce,Mam nadzieje ze dzieki waszej pomocy uda mi sie to wszystko naprawic :)

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

witam wszystkich użytkowników

Pozdrawiam

Edytowane przez fofo11
Opublikowano

Witam, mam na imię Grzegorz i od 2 tygodni jestem baaardzo szczęśliwym posiadaczem pięknej A "szóstki" z 2007 roku :-)

Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów!

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam na imię Kazik i obecnie mam Audi A4 B6 . z roku 2004 .

Opublikowano

Witam wszystki bardzo serdecznie!

Na imię mi Karol, pochodzę z małej i śmiesznie brzamiącej miejscowości Cyców;P

Od dwóch tygodni mam przyjemnośc poruszania się Audi A4 2.5 tdi z silnikiem wysokoprężnym o zapłonie samoczynnym;) o nadwoziu typu Avant.

Jeszcze raz witam wszystkich!

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Karol i posiadam A6 C4 2.8 V6 quattro kupiłem je i zreanimowałem wspólnie z bratem.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Cześć jestem z Gdańska nazywam się Jarek. Posiadam Audi A6 C5