podruba Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam jestem Jerzy jestem z garwolina i od miesiaca jezdze A4 Avant B7 2005 w dizelku 1,9TDI 115KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samaelrze Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Siema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minio Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 witam wszystkich serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janicek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 WitamNazywam sie Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniul Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Cześć. Mieszkam w Poznaniu i jestem właścicielem Audi a4 avant 1.9 tdi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1979 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam wszystkich.Jestem posiadaczem Audi A6 2.4 165KM z Jarosławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmarek Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam Wszystkich użytkownikow. Jestem z Podlasia Moje marzenie to Audi 4 b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam, nowy użytkownik od niedawna posiadacz audi a4 1,6 z 1995r pb/lpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molder Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam, nazywam się Mariusz, jestem z Gdańska i jestem posiadaczem Audi Q7 2007r. 4.2 FSI 350KM. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POKO80 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam.Mam audi a4 2.0 FSI - POLECAM KAŻEMU TEN MODEL.Pozdrawiam Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez POKO80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooMan Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Hello !Jestem świeżym posiadaczem A4 B7 170 KM 2.0 TDi . Mieszkam we Wrocławiu.Pozdrawiam : Roman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robotobibok Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam ,Jestem "Robotobibok" z Wrocławia. Zaczynam przygodę z A8 D2.Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilola31 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam wszystkich,od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem A4B7, mam 39 lat i dopiero zaczynam przygodę z Audi......- i już je kocham!!!!!! Miałem wiele aut i nigdy nie byłem tak podekscytowany jak teraz, jestem z okolic Kalisza, chwilowo na delegacji. Pozdrawiam wszystkich użytkowników czterech magicznych kółek!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azja63 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam wszystkich miłośników marki Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdsvg Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Cześć,właśnie stałem się posiadaczem S4 B6 z 2003. Jak na razie zaprzyjaźniam się z tym samochodem, ale nie jest źle Pozdrawiam wszystkich,Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuk1981 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Czesc,od paru lat jestem posiadaczem Audi A3 i przyszedl czas na drobne modyfikacje ;-) dlatego tu jestem. Pozdrowienia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomu84 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam,Ponieważ stałem sie właśnie posiadaczem pieknęj A4 chciałbym dołączyć do zacnego forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virusik666 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 WitamPiotrek, Audi a4 b6 avant 1.9 TDI AWX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomitigra07 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danmax Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam!Od dwóch lat jeżdżę A4 B7 kombi. Super samochód. Gorąco polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Implosion Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam wszystkich sympatyzujacych z marka Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natermanh Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globetrotter03 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam wszystkich użytkowników forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperkica Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 witamod tygodnia jezdze audi a4 b7 1.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi