FlorekNN Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Witam.Od dwóch tygodni jeżdżę ''małyszem''benzyną 1.6, wszystkiego dopiero się uczę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslaus Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Witam, jestem Jaro, od listopada 2011 jeżdże A4 B6 2001, 2,0 benzyna 130 KM... Super fura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sever_ Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witajcie Uzytkownicy forum, dopiero co nabylem 1,9 td i mysle ze znajde tu duzo interesujacych postow i bede mogl dolaczyc sie do dyskusji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekrtv Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 WitamDługie lata poruszałem się "babcią" 80-tką B3 2,0 benzyna (3A, póżniej wymieniony na ABK). Teraz zanosi się na 100-tkę C4 2,5TDI. Pozdrawiam wszystkich uczestników i sympatyków.Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paton Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam, mam nadzieje ze dzieki forum obsuga servisowa audi b7 2.0tdi , bedzie dla mnie prostrza, witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam państwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam jeżdżę A4 B6 2003 1,9 130 KM pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marclim Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a6c5turbo Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam mam na imie Michał posiadam AUDU A6 C5 1.8T sedan 1998r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek 79 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 witam wszystkich,jestem Michal ,mieszkam w Luton UK mam a4 tdi (anglika),pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deepdish Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, nazywam się Piotr (deepdish) od miesiąca jestem posiadaczem A3 AMBITION sportback koloru czarnego .znam sie trochę na mechanice i elektronice ,więc bede częstym bywalcem tego forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca62 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. Od miesiąca jestem posiadaczem audi a4 b7 (2006) i już mam problem z ogrzewaniem. Nie działa nawiew gorącego powietrza, pompa wodna wymieniona, układ odpowietrzony, klimatyzacja działa bez zarzutu, ciepły nawiew działa tylko na początku, póżniej po zmianie natęrzenia pracy witraczka bądż przełączenia nawiewu na przednią szybę zanika ciepłe powietrze i wiatrak dmucha chłodne. Jaka morze być przyczyna takiego stanu rzeczy. Baca62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepian Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam wszystkich Marcin Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio666 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam, jeżdżę Audi 100 AAR/2,3B+G/c4/sedan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclaren123 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Witam. Mieszkam w Polsce w woj. świętokrzyskim. Jeżdżę audi a4 avant b6. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velvet66 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 JESTEM NOWYM POSIADACZEM AUDI A4/B6 Z 2003 .PIERWSZE WRAŻENIE AUTKO JEST CUDNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy15 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jestem nowym posiadaczm AUDI A4/B6 Z 2003 . Jestem z Tarnowa. Myślę, że Koledzy z tego forum pomogą mi opanować kilka małych usterek, które odkryłem już po zakupie. A poza tym to super samochód.Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawoWro Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witam, nazywam sie Sławekobecnie jezdze audi A4 i jest mi dobrze z tą marką pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewq1234 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witam. jestem rewq, wlasnie stalem sie posiadaczem A4. Autko jest w dieslu ze skrzynia multi, calkiem niezle wyposazone. Na razie licze na to, ze troche pojezdza zanim zaswieci mi sie jakas kontrolka na czerowono. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek28 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witam.Nazywam sie michal.Jestem z polic, od niedawna jezdze a4 b7 avant w dieslu.Wczesniej a4 b5 tez w dieslu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antekg1 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Witam.Nazywam sie GrzegorzJestem z okolic Jeleniej Góry, od niedawna jezdze a6 c5 sedan 2,7tWczesniej śmigałem audi coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecman Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 wiam, mam na imie przemekmam audi a4 kombi, zaledwie 4 dni, ale juz mi sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariow80 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Witam wszystkich serdecznie Marką AUDI już śmigam jakiś czas. Pierwsze moje Audi to 80 1.9 TDi sedan, a obecnie A4 1.9 TDi avant.Pozdrawiam serdecznie Mariusz (MARIO) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Witam,pozdrowienia z Krakowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A6pawel Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Cześć Paweł z tej strony, właśnie stałem sie posiadaczem pierwszej A6, mam nadzieje ze znajdę tutaj pare ciekawych tematów dla siebie,Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi