Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem Daniel Jeżdże Audi A3 z 2004 roku 2.0 TDi 140km. Nie jest to moje piersze Audi i pewnie nie ostatnie.

Opublikowano

Witam aktualnie smigam Fiesta Mk3 1.1i

w przyszlosci moze jakies Audi A4 lub A6 cos z nowszych rocznikow

Opublikowano

witam wszystkich jestem posiadaczem audi a3 8l od 3lat i nie wszystko jeszcze o nim wiem dlatego jestem tu ;)

Opublikowano

Witam wszystkich.

Właśnie stałem się posiadaczem Audi A4 B6 i staram się rozszyfrować niemiecką instrukcję obsługi, ale bez Waszej pomocy nie obędzie się.

Opublikowano

Witam wszystkich razem i z osobna:)

Myśle ze sie dowiem coś wiecej na temat mojej Audi a3 P8

Pozdrawiam

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Cześć. Jeżdżę Audi A6 z 2007roku. To już piąty samochód tej marki. Pozdrawiam wszystkich.
Opublikowano

Witam , nazywam się Tomek.

Obecnie przebywam we włoszech ale w najbliższym czasie zamierzam powrót do Polski.

Zakupiłem ostatnio AUDI A6 ALLROAD , które zamierzam sprowadzic do kraju.

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie :) mam na imię Andrzej i jeżdżę audi A4 B7 avant rocznik 2006 model 2007 w automacie.

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich miłośników A6. Jestem szczęśliwym posiadaczem od niedawna. Jazda sprawia mi prawdziwą frajdę, ale mam już problem z FIS-em. Ma ktoś doswiadczenia w wymianie tego wyświetlacza?

Opublikowano

Kłaniam się!

Jestem od wczoraj zadowolonym właścicielem Audi, mam nadzieję, że tak zostanie na długo.

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Cześć wszystkim :)

Jestem Bartosz, mieszkam w Jaśle i chodzę do LO w Krośnie. Niedawno zdałem na prawo jazdy i też niedawno rodzice zakupili Audi A4 B6 1.9 TDI z 2002 roku. Trafiłem tu szukając instrukcji ale myślę że zostanę na chwilę :D

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć,

Łukasz z Kielc. Od wczoraj użytkuję Audi A3 Sportback '12. Mój pierwszy automat :)

Korzystając z pomocy forum, będę się starał sam pomagać, tak szybko jak tylko poznam auto:)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Nazywam się Dawid. Od miesiąca jeżdżę moją nową lalą - S8 d2 360HP, przesiadłem się na Audi po długim posiadaniu BMW, więc wciąż się uczę.

Opublikowano

Witam wszystkich,

Łukasz z Warszawy,

Audi A3 8P - 1.9 TDI 105KM 2003 rok

pozdrawiam