jimboom Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Witam,jestem Daniel Jeżdże Audi A3 z 2004 roku 2.0 TDi 140km. Nie jest to moje piersze Audi i pewnie nie ostatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi12345 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 WitamTomek z Wawy.Audi a4 b6 automat.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien67 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Pozdrawiam WszystkichSławek - A4 2007 1,9TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cind12 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Witam aktualnie smigam Fiesta Mk3 1.1iw przyszlosci moze jakies Audi A4 lub A6 cos z nowszych rocznikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d@niel Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Daniel z OLsztyna AUDI quattro 2,5 TDI 163 PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Różański Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Krzysiek ze Stargardu SzczecińskiegoAudi A4 B6 1.8T Quattro 170 KmWitam Wszystkich bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1986 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 witam wszystkich jestem posiadaczem audi a3 8l od 3lat i nie wszystko jeszcze o nim wiem dlatego jestem tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThorP Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam wszystkich.Właśnie stałem się posiadaczem Audi A4 B6 i staram się rozszyfrować niemiecką instrukcję obsługi, ale bez Waszej pomocy nie obędzie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber2 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam wszystkich razem i z osobna:)Myśle ze sie dowiem coś wiecej na temat mojej Audi a3 P8Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciomk Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam wszystkichJeżdżę Audi A6 2,5TDI sedan z 2002r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodimax Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Cześć. Jeżdżę Audi A6 z 2007roku. To już piąty samochód tej marki. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy79ita Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam , nazywam się Tomek.Obecnie przebywam we włoszech ale w najbliższym czasie zamierzam powrót do Polski.Zakupiłem ostatnio AUDI A6 ALLROAD , które zamierzam sprowadzic do kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrsamolag Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 CześćNazywam się PiotrMam Audi A6 C6 od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drmagic1 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie mam na imię Andrzej i jeżdżę audi A4 B7 avant rocznik 2006 model 2007 w automacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad666 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Witam nazywam się Konrad. jestem dumny posiadaczem Audi A4, pochodze z gdyni =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszSt Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Witam serdecznie wszystkich miłośników A6. Jestem szczęśliwym posiadaczem od niedawna. Jazda sprawia mi prawdziwą frajdę, ale mam już problem z FIS-em. Ma ktoś doswiadczenia w wymianie tego wyświetlacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Czekański Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Siemakupiłem sobie Audi ostatnio i jestem oto tu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_arecze_k Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Kłaniam się!Jestem od wczoraj zadowolonym właścicielem Audi, mam nadzieję, że tak zostanie na długo.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Pawlik Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Cześć wszystkim Jestem Bartosz, mieszkam w Jaśle i chodzę do LO w Krośnie. Niedawno zdałem na prawo jazdy i też niedawno rodzice zakupili Audi A4 B6 1.9 TDI z 2002 roku. Trafiłem tu szukając instrukcji ale myślę że zostanę na chwilę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk.cichy Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Cześć,Łukasz z Kielc. Od wczoraj użytkuję Audi A3 Sportback '12. Mój pierwszy automat Korzystając z pomocy forum, będę się starał sam pomagać, tak szybko jak tylko poznam auto:)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.k Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Witam. Nazywam się Dawid. Od miesiąca jeżdżę moją nową lalą - S8 d2 360HP, przesiadłem się na Audi po długim posiadaniu BMW, więc wciąż się uczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieka4b6 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Witam mówią na mnie Misiek posiadam A4 Avant 2002 1.9 TDI 130KM, jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucaM Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Witam wszystkich,Łukasz z Warszawy,Audi A3 8P - 1.9 TDI 105KM 2003 rokpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_n Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Cześć!Pozdrawiam wszystkich z pokładu A6 C5 2 litry automat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piechota Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich Mam nadzieję, że przygoda z Audi nie będzie krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi