Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich nie dawno kupiłem sobie Audi A3 z 2004 roku 2.0 FSI 150 KM. Nazywam sie Patryk i jetem z Lublina. Niech Forum sie rozwija jak najszybciej.

Opublikowano

Witam,

na imię mam Marcin. Mam Audi A4 B6 Avanta w benzynie. Jestem z Olsztyna

Opublikowano

SIema

Krystian, 32 lata od wczoraj użytkownik A4 B6 1.9TDi 101KM. Przesiadka z Rover'a 75 i jak narazie jestem zadowolony :)

Opublikowano

Witam.

Na imie mam Paweł i właśnie zakupiłem Audi A3 rocznik 2004, silnik 2,0 140 km.

Mam nadzieje, że dowiem się tu wiele nowych rzeczy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Jacek. Od kilku dni jeżdżę Audi A6 Avant 2009, silnik 2,7 TDI,190 KM, automat.

Wszystkich serdecznie pozdrawiam.

Opublikowano

czesc, mam na imie adrian, od niedawna posiadam a4 b7 1.8T Quatro avant, jestem z mikołowa, woj. śląskie. pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

WITAM

MAM NA IMIE ADRIAN ,DOPIERO ZACZYNAM SWOJĄ PRZYGODE Z AUDI

OD NIEDAWNA JESTEM POSIADACZEM A4 AVANT KOMBI 2.0b 96 kw

Opublikowano

siemanko - mam na imię Wojtek jestem z Gołdapi, mam nadzieję, że ze jakiś miesiąc będę jeździł już pięknym, białym audi a4 b7 sedan (auto płynie z USA)

Opublikowano

Witam,

od 2 mc jestem posiadaczem AUDI A4 B6 2.0 96 kw 130 KM.(obecnie autko jeżdzi również na GAZ)

Jazda AUDI to sama przyjemność! B)

Opublikowano

Witam Wszystkich Forumowiczów!

Nazywam się Janusz, pochodzę z Cieszyna, mieszkam w Skoczowie.

Aktualnie jeżdzę samochodem marki Audi A4 [b6] 190KM o oznaczeniu BEX w wersji AVANT S-LINE.

Jest mi bardzo miło ze dołączyłem do Waszej rodziny.

Pozdrawiam Was gorąco i do zobaczenia na spotach śląskich, niedługo wstawię galerię moich 4-kółek.

Opublikowano

Witam wszystkich. Nazywam się Paweł (Pabloss) i jestem z Jaworzna. Jeżdżę Audi A4 2.5 diesel z 2004 roku. Miło mi będzie korespondować z wami i pewnie nie raz kożystać z waszej dużej wiedzy o tym samochodzie. Pozdrawiam.

Opublikowano
Witam wszystkich. Nazywam się Polram i jestem z ciechanowa. Jeżdżę Audi A6 1,9 diesel z 2000 roku. Miło mi będzie korespondować z wami i pewnie nie raz kożystać z waszej dużej wiedzy o tym samochodzie. Pozdrawiam.
Opublikowano

witam z tej strony Artur od tygodnia jeżdze audi a4 2.8 quattro 2000r pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Mam na imię Arek. Od dwóch lat jeżdżę Audi A4 1,9 TDI z 2007 r. Pozdrawiam forumowiczów.

Opublikowano

Witam.Mam na imię Arek. NA forum trafiłem nieco przypadkowo ale bardzo mnie zaciekawiło. Jeżdżę czarną A4 1,9 TDI. Pozdrawiam forumowiczów.

Opublikowano

Witam,

Nazywam się Jarek, od kilku miesięcy jeżdżę A4 B5 1.8T. Kocham turbinki :)