Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie na imię mam Jacek ,ksywa śrubka

Mieszkam w Piastowie. Autko to świeży nabytek A4 B7 AVANT 1,9

POZDRO ! :cigar:

Opublikowano

Witam

Mam na imie Adam i obecnie przebywam w UK.

Od jakiegos tygodnia jestem posiadaczem Audi A3 8l 1.9TDI 110KM 1998.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Od tygodnia jestem w posiadaniu Audi TT 8J i mam nadzieje, że znajdę czas na aktywne korzystanie z forum :) pozdrawiam

Opublikowano

Witam, kilka dni temu zakupiłem moją pierwszą furę marki Audi - mam nadzieję, że znajdę tutaj sporo ciekawych informacji i porad.

Pozdrawiam :-)

Opublikowano

Witam!

Od kilku dni mam zabawkę o nazwie AUDI A3 z 1999r.

Autko ma kilka usterek, stąd moje zainteresowanie tym forum.

Pozdrawiam!

Opublikowano

witam właśnie kupiłem a-4 b-7 s-line w automacie 2,0 TDI .NO i chcę sie coś o tym samochodzie dowiedzieć.

Opublikowano

Witam!

Od 3 tygodni posiadam A3 8l 1900ccm diesel z 2003r. Doprowadzam go do pełnej sprawności po poprzednim właścicielu, który chyba tylko lał paliwo i jeżdził.

Opublikowano

Witam

Od niedawna jestem posiadaczem A4 B6 Avant 2.0 benzynka w multitronicu (obecnie po remoncie :-)

Opublikowano

Witam ,jestem uzytkownikiem kolejnego audii ,w chwili obecnej a4 B7,mam nadzieje ze wiele sie dowiem ale tez dodam coś od siebie

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam na imię Mariusz. Od wczoraj jestem właścicielem A4 B6 avant. Miło dołączyć do grona innych właścicieli tej zacnej marki.

Pozdrawiam

Opublikowano

Hello, jestem JARO, od listopada przesiadłem się na A4B6 2001 2,0 w benzynie... To moje siódme auto: było: VW GOLF III 2,0 GTI, VW GOLF 1,9 TDI, MONDEO 2,0 TDCi '04, SORENTO 2,5 CRDi, MONDEO 2,0 TDCi '06, VW GOLF VI 1,6 BIFUEL '10.... a teraz coś tańszego w zakupie i bije pozostałe.... AUDI GóRĄ!!!

Pozdrawiam fanów A4!