Fotomotive Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam Wszystkich, zajmuję się fotografią motoryzacyjną, a bujam się Punciakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salierimt Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam! Właśnie zacząłem przygodę z Audi B6 Avant z 2004r . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Cześć,Mam na imię Monika, właśnie nabyłam Audi A4 z 2007 r. i chętnie dowiem się czegoś więcej na temat tego autka:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Markowicz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam tu Wojtek szczęśliwy posiadacz audi a3 8p 2.0 tdi bkd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neolet Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam,Marcin z KielcAuidi A4 B7 AVANT 2.0 TDi 141KMfotele RECAROMMI PLUSzawieszenie RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Paweł Audi a3 2004 1.9 tdi Witam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max1 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Witam.Mam na imię Stach i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi tt, hm... zobaczę co dalej, tym bardziej, że nie jest pierwszej młodości...Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakso2008 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Witam wszystkich aktualnie poruszam sie AUDI A4 B6 1,9 TDI 130PS jest to moje pierwsz audi i chciałbym sie jak najwiecej dowiedziec na jego temat.POZDRAWIAM WSZYSTKICH POSIadaczy audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowik Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 witam posiadam audi a4 avant i szukam instrukcji obslugi w jezyku polskim...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohawk90 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Witam, Audi a3 1.6 wszystko sie sypie wszystko cieknie, ale powolutku doprowadzam do stanu uzywalnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Witam wszystkich Forumowiczów!!!Od dwóch miesięcy jestem posiadaczem Audi A4 1.9 TDI 130 KM 2003r. w wersji Avant.Jak na razie jestem bardzo zadowolony i oby tak dalej!!! :-)Poza tym auto wygodne i szybkie, ale sztywne, jak chyba większość aut niemickich...Pozdrawiam wszystkich!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camylek1987 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam z Olsztyna i serdecznie pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Audiczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigos Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Audi A4 The best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario2131 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam,Mam na imię Mariusz i posiadam Audi A4 B6 1.9TDI 130KM.Pozdrawiam forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragstar1977 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Mam na imię Andrzeji posiadam Audi A3 8p 1.9TDI 105KM.Pozdrawiam forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam84 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 witam wszystkich na forum. stalem sie dzisiaj szczesliwym posiadaczem audi a4 b7 z 2005r pewnie bede mial troche pytan do was. jak narazie nie wiem do czego jest guzik na lusterku wstecznym:) hehe pozdrawiam damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a666 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam uzytkowników Audi. Jestem posiadaczem A6 1.9 TDI Avant. Mam nadzieję że wymina doświadczeń na forum pomoże utrzymać nasze maszyny w nienagannym stanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamzi Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Jesionkowski Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 HejMam na imię Michał aktualnie jeżdże polo oraz VW Crafter a przesiadam się właśnie na Audi A4 B6 1.9TDI. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiszczecin Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam wszystkich,Wczoraj zakupiłem pierwsze audi a4 b6 2003 r. i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk__85 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam wszystkich forumowiczów!Własnie stałem się posiadaczem Audi A4 z 2002r 1,9 TDI 130KM mam nadzieje, że szczęsliwym posiadaczem. Póki co jestem zadowolony a jeżdżę całe dwa dni;) Życzę wszystkim bezawaryjności i samych miłych wrażeń z jazdy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edqu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 witam , wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigniew4310 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 witam na imie mam leszek dzis kupilem wymazona adice jest piekna. pozdrawiam wszystkicz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenekjozef Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 witam serdecznie wszystkich fanów audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 WITAM TU MIKI . KUPIŁEM UUDI A4 B7 - POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi