marecki_mi Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam.Mam na imię Marek i od tygodnia poruszam się wymażoną Audi A8 D2 4,2 quattro z podtlenkiem LPG rok 1997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniekt3 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 witam wszystkich a4 b6 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercury76 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam, użytkowników AUDI. Od kilku dni jestem posiadaczem AUDI A6 C5 AVANT. mam nadzieję, że to auto mnie nie zawiedzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konfeder Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam serdzecznieJestem na etapie poszukiwania swojego AUDI A8 i wiedzy o nim, obecnie jezdze BMW E90Pozdrawiam wszystkch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek a3 2.0 tdi 8p Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 witam nazywam sie Krzysiek posiadam audi a3 2.0 tdi 8p i dołączam do grupy posiadaczy grupy vag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jax87 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam, Mam na imię Jacek i posiadam Audi A4 B7 1.9TDI 130KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin0977 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Mam na imie Marcin, posiadam Auidi A4 B7 z 2006 r.Autko kupilem niedawno jakies 4 dni temu,takze jestem "swiezakiem".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek8077 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam, mam na imię Tomek i jezdzę audi A4 2,0 TDI 170KM 2008r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki082 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 witam wszystkichjestem nowym posiadaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Gregorczyk Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam,Zaczynam użytkować A4 B7 Avant S-Line 2.5Tdi z 2006rPozdarwiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skromny Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam wszystkich,Od niedawna jestem użytkownikiem Audi A6 C6 Avant 2,0 TDi z 2009r. Nigdy wczesniej nie użytkowałem samochodu Audi. Na razie samochód wydaje mi sie dość skomplikowany w obsłudze. Mam nadzieję , że dzięki Wam szybko stane się świadomym użytkownikiem wiedzącym trochę więcej na temat swojego auta niz to gdzie znajduje się gaz i hamulec. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caporeira Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twoja Stara Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 WitamJestem posiadaczem audi a4 b6 1.9 tdi. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli marki audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Nowakowski Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam serdeczni!Byćmoże i ja w niedługim czasie będe właśnicielem przepięknego Audi A4 1.9TDI ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1974 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamn Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Cześć W pierwszym poscie przede wszystkim witam wszystkich serdecznie.Wwłaśnie moje marzenie sie spełniło - jestem posiadaczem Audi A4 z 2007r.Silnik 2L 200 KM obiecuje miłe wrazenia! Automat w sam raz na mój wiek ;-)Quattro jest nowością...S-line.......Nie no jak dla mnie bajka :-)Nie, nie będę tak przynudzal :-) to co dla mnie jest wow dla Was już jest norma.Proszę o przyjęcie do grona i liczę na początku na Wasze rady, zalecenia, podpowiedzi etc...PozdrowieniaAdam (Warszawa Mokotów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolly2001 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam,Właśnie zostałem posiadaczem audi A4 B6 avant 1.9 tdiPozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo123 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!witam jestem Marcin jezdze audi A6 C5 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahard Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Witam jestem Jakub i mam audi a6 c5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlegacki Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Witam.I pozdrawiam Wszystkich sympatyków Audi. Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superb Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jeżdżę a6 c5 allroad 2.5TDI 180 KM. Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneta.dybiec Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 WitamNazywam się Aneta, aktualnie posiadam audi A4. Wczesniej bylam szczesliwą posiadaczka audi A3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesal Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Audi A4 B6 Avant, świeży nabytek, sporo drobnych usterek, ale jak na auto 10 letnie bez zastrzeżeń. Witam wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaviscon Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Czesc. Jestem Janusz i od 5 dni jestem posiadaczem A4 w sedanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petzl Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 (edytowane) Witam wszystkichAudi kupilem dopiero wczoraj ale juz sie zakochalem w tym aucie:)pozdrawiam Edytowane 29 Czerwca 2012 przez petzl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi