Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam serdecznie

Mariusz z Łodzi, śmigający A4 B7 Avant z pięknie klekoczącym 2,0 pod maską.

Pozdrawiam wszystkich Audi maniaków.

Opublikowano

Hello maniacy AUDI,,jestem posiadaczem audi A4 -b6 avant.

rocznik 2002 disel. To już drugie moje AUDI poprzednie to 80 b4 2.0 benzin.

Pozdrawiam.

Opublikowano

witam.

ja rowniez stalem sie nie dawno posiadaczem audi. mam nadzieje ze pomozecie mi w razie potrzeby. pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Od dwóch dni jestem posiadaczem A4 B6 avant.

Na wstępie poszukuję instrukcji do tego autka w wersji PL.

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć Wszystkim,

Jestem Adrian z okolic Łodzi, jeżdżę A4 b6 1.9 TDI (131KM) wcześniej A4 b5 1.9 TDI (90KM) obecnie na sprzedaż :)

Jeszcze raz witam Wszystkich

Pozdrawiam

Adrian

Opublikowano

Witam na imię mam Sławek

Tarnów, małopolskie

Jestem posiadaczem Audi A3 z 1998

Autko kupiłem 6 lat temu

Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum

Opublikowano (edytowane)

Witam

Od dwóch dni jestem posiadaczem A6 C5 Quattro 2.8 z 1999r.

Pozdrawiam wszystkich maniaków 4 kółek.

Edytowane przez wojo2012
Opublikowano

Witam,

Nazywam się Ela i od 2 m-cy jestem posiadaczem Audi A4 B7 1.9 TDI. Jako kobieta mam małą wiedzę na temat samochodów dlatego czesto będę bywała na tym forum.Pozdrawiam wszystkich fanow i miłośnikow marki AUDI. :smiley_shock:

Opublikowano

Witam ma na imię Sławek i jestem najszczęśliwszym :bn: posiadaczem audi a4 b7. autko posiadam od 5 dni:)

pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć,

Daniel, mam obecnie opla aster, ale nosze się z zamiarem mabycia A4 B7 w kombi i jestem ciekaw wsztkich opin na temat tego autka

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Nie dawno sprowadziłem sobie b7 170 KM s-line i chcę zaciągnąć trochę wiedzy z forum ;)

Opublikowano

Witam, wszystkich, jestem właścicielem Audi A4 B6 S-Line 1.9 TDI 130 km. Mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się na zlocie.

Pozdrawiam Szymon

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam jestem tu nowy i stałem sie posiadaczem A4 B7 1,9tdi moje pierwsze Audi. Mam prośbe o polska instrukcję, da rade ją jakoś ściągnąć?

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam.