darko87 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1303 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 witamJestem szcześliwyum nowym posiadaczem AUDI A4 1,9TDI B7 2005r 115KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiskers Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Serdecznie witam wszystkich. Obecnie poruszam się A4 B6 AVF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarek123 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarek123 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam. mam na Imię Marek, jeżdze A4 B6. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioM Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam serdecznieMariusz z Łodzi, śmigający A4 B7 Avant z pięknie klekoczącym 2,0 pod maską.Pozdrawiam wszystkich Audi maniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas980 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Hello maniacy AUDI,,jestem posiadaczem audi A4 -b6 avant.rocznik 2002 disel. To już drugie moje AUDI poprzednie to 80 b4 2.0 benzin.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expatpol Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam, wszystkich zwolenników audi w benzynie (czy są jeszcze tacy?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart208 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 witam.ja rowniez stalem sie nie dawno posiadaczem audi. mam nadzieje ze pomozecie mi w razie potrzeby. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Szkopek Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Hej.Tu szczęśliwy posiadacz A4 avant B7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio69 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 WitamOd dwóch dni jestem posiadaczem A4 B6 avant.Na wstępie poszukuję instrukcji do tego autka w wersji PL.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes1592 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam . Mam na imię Tomek i jestem posiadaczem a3 1.8T z 2002 .Pozdrawiam wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adkill Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Cześć Wszystkim,Jestem Adrian z okolic Łodzi, jeżdżę A4 b6 1.9 TDI (131KM) wcześniej A4 b5 1.9 TDI (90KM) obecnie na sprzedaż Jeszcze raz witam WszystkichPozdrawiamAdrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muranski1 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 witam ! poszukuję instrukcji obsługi A4 B6 1,9 TDI 131 KM 2001 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znachor Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 witam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek2010 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam na imię mam SławekTarnów, małopolskieJestem posiadaczem Audi A3 z 1998Autko kupiłem 6 lat temuPozdrawiam wszystkich użytkowników forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owen16 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Zambrów wita forumowiczów.Audi A6 C5 2.4 sedan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojo2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) WitamOd dwóch dni jestem posiadaczem A6 C5 Quattro 2.8 z 1999r.Pozdrawiam wszystkich maniaków 4 kółek. Edytowane 4 Lipca 2012 przez wojo2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ela Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam,Nazywam się Ela i od 2 m-cy jestem posiadaczem Audi A4 B7 1.9 TDI. Jako kobieta mam małą wiedzę na temat samochodów dlatego czesto będę bywała na tym forum.Pozdrawiam wszystkich fanow i miłośnikow marki AUDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znachor Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam ma na imię Sławek i jestem najszczęśliwszym posiadaczem audi a4 b7. autko posiadam od 5 dni:)pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapi Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Cześć,Daniel, mam obecnie opla aster, ale nosze się z zamiarem mabycia A4 B7 w kombi i jestem ciekaw wsztkich opin na temat tego autkaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kustyk Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam Nie dawno sprowadziłem sobie b7 170 KM s-line i chcę zaciągnąć trochę wiedzy z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkadeo Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simek573 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Witam, wszystkich, jestem właścicielem Audi A4 B6 S-Line 1.9 TDI 130 km. Mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się na zlocie.Pozdrawiam Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dennis83 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam jestem tu nowy i stałem sie posiadaczem A4 B7 1,9tdi moje pierwsze Audi. Mam prośbe o polska instrukcję, da rade ją jakoś ściągnąć? Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi